ПРАВЕ СЕ ЗА ЧАС, А НЕМА УКУСНИЈИХ: 3 најбоља фила за обланде! (РЕЦЕПТ)
Обланда са три богата фила: шарена, издашна и неодољива посластица која спаја три укуса у једном савршеном залогају.
Обланда са три богата фила: шарена, издашна и неодољива посластица која спаја три укуса у једном савршеном залогају.
Југословенска кухиња дала нам је много феноменалних торти и колача, а једна од најпопуларнијих посластица била је чоколадна торта необичног имена – срнећа леђа.
Једноставни колачи често су они који и освајају срца многих, а ова сељачка али укусна обланда је прави пример.
Домаћа сарма тражи добар купус, квалитетно месо, праве зачине и запршка за сарму која повезује укусе и даје пунину.
Ово морате да пробате!
Најбоља запршка прави се само овако, тајна је у правом односу брашна и масноће. Тако припремљена даје јелу богатију текстуру бољи укус.
Откријте трик који уклања горчину и мења укус – једноставно, брзо и проверено.
Тајна је само у савршеном односу путера и брашна.
Припрема се брзо, савршен избор за викенд дезерт.
Тражите хит решење за брзу и мекану слану посластицу?