Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САВРШЕНО БОГАТА КРЕМА УЗ БАРИСТА МЛЕКО ЗА КАФУ: Први ХоРеЦа производ Млекаре Шабац

Искрени љубитељи кафе са млеком и врсни познаваоци овог омиљеног напитка у целом свету и те како праве разлику у избору млека које користе за припрему

1684748718_Barista-event-3.jpg
Фото: Промо
Oglas

Према саветима професионалних бариста тајна је у што већем проценту млечне масти од које настаје препознатљива крема, али и протеинима у млеку. Ову крему могуће је добити само специјализованим млеком, попут Бариста млека за кафу, које у себи садржи не само протеине већ и високу количину млечне масти од 3,2%. Најновији производ Млекаре Шабац посебно је креиран за ХоРеЦа сегмент, али је намењен и свима који желе у свом дому да уживају у врхунској кафи са млеком.

Фото: промо

Када се припреми подлога, односно кафа и добије савршена крема од млека, за многе од нас посебно задовољство причињава цртеж на врху од млечне креме. Радионица за представнике медија, названа „На кафи са Баристом“, послужила је као прилика да професионални бариста Иван Милошевић са окупљенима подели трикове и тајне заната како да сами направимо ова мала уметничка дела, у којима сви уживамо пре испијања првог гутљаја кафе.

Фото: промо

„Бариста дуготрајно млеко за кафу један је у низу производа који смо у последње време понудили купцима, чиме смо проширили портфолио млечних производа и на ХоРеЦа тржиште, на шта смо посебно поносни. Млекара Шабац поред тога што постоји скоро читав век, колико производи омиљене млечне производе у којима данас уживају купци широм света, континуирано улаже у проширење портфолија, пажљиво ослушкујући тренутно тржиште и потребе које оно намеће. У том смислу смо, а на основу искуства људи који се баве професионалном припремом кафе у угоститељским објектима и најбоље знају да процене квалитет млека које се користи у ове сврхе, креирали наше млеко за професионалну припрему кафе, где је пресудно да се контролишу кључни параметри, млечна маст и протеини који морају бити у константној концентрацији да би се добио жељени резултат: богата крема и синергија укуса кафе и млека“ – изјавила је Ивана Ивачковић, Сениор маркетинг менаџер у Млекари Шабац.

Фото: промо

У пријатном окружењу, уз дружење и припрему различитих кафа и млечних напитака, Млекара Шабац представила је свој нови производ, који на тржиште долази у амбалажи од 1л.

Фото: промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas