· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

АВГУСТ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОДМОР НА ОБАЛИ МОРА: Топло медитеранско сунце и хладовина Тауруса – једном речју Кемер

Кемер, очаравајуће летовалиште Анатлијске ривијере, простире се између Медитеранског мора и величанствене планине Таурус.

1628764544_GLAVNA-Rixos-Sungate2.jpeg
ФОТО: 1 A

Окружен идиличном природом у коју су се ушушкали луксузни хотели са пет звездица, савршена је дестинација за опуштен породични одмор. Да је све подређено уживању целе породице, говори велики број хотела који припада категорији „двоје деце гратис“, што значи да у овим хотелима двоје деце у пратњи родитеља борави сасвим бесплатно.

Фото: 1А

На блиставо плавој обали Кемера налази се Rixos Sungate 5*, хотел који припада категорији „двоје деце гратис“, и својим луксузним концептом испуњава баш свачија очекивања. Са погледом на медитеранску обалу и најлепше зелене и плаве нијансе природних лепота, овај модерно опремљен хотел нуди мноштво садржаја и забаве за све узрасте. Дневне и вечерње анимације, аква парк, мини зоолошки врт, мини диско и ресторани са специјалитетима за свачији укус само су део дуге листе прилика за уживање и забаву у хотелу  Rixos Sungate 5*

Фото: 1А

Оно што хотел чини правом бајком за најмлађе госте је „Rixy Kids Club“. Ваша деца ће имати прилику да закораче у велико Rixy царство, где царују искључиво забава и учење нових вештина. Током Rixy активности малишани ће учествовати у играма у води, разним такмичењима, стварати мала уметничка дела и уживати у летовању у потпуности. 

Фото: 1А

Док најмлађи чланови ваше породице проводе време са вршњацима, имаћете сасвим довољно времена да и ви сами искористите феноменалан all inclusive  концепт хотела  Rixos Sungate 5*. За активан део одмора ту је бескрајан избор разних спортова и спортских терена, часова плеса, затим фитнес центар, теретана на отвореном и још много тога, што вам препуштамо да откријете на лицу места. Ако желите да се опустите и пронађете оазу мира, савршено место за вас је огроман спа центар хотела, организован према Фенг Шуи принципима. Након опуштајућих третмана, масаже, сауне, турског купатила и собе за релаксацију, вратићете се са вашег одмора одморнији него икада.

Фото: 1А

Поред наведених фантастичних садржаја хотела Rixos Sungate 5*, широк дијапазон квалитетних смештајних јединица пружа опцију свакоме ко жели да искроји одмор по својој мери. У понуди је све од стандардних, па до „Jakuzzi“ соба и апартманских смештаја за оне који трагају за додатним луксузом. 

Фото: 1А

Сигурно се, као никад до сад, радујете топлом сунцу и мирису мора. Агенција „1 A Travel“  је специјализована за аранжмане у Турској и Египту.  Целокупна понуда за лето се налази на званичном сајту агенције, где можете и направити online резервацију, уколико сте већ одлучили који је хотел баш по вашој мери. Ако нисте, никакав проблем, јер позивом контакт центра на 011/655 78 00 можете увек добити срдачан савет за планирање вашег одмора. 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.