· · Коментари: 0
ОДМОР

ЈУН НА ПРЕЛЕПОЈ ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ: Избегните цик сезоне, уживајте у овом парчету раја зароњеном у Црвено море

Летовање у Египту по свему је јединствено и другачије...

1623962246_GLAVNA-Caribbean-World-Resort-4--1-.jpg
Фото: 1А Травел

На 45 километара од Хургаде, у заливу познатом по пространим пешчаним плажама, изузетно цењеним међу љубитељима екстремних спортова, попут кајтинга, виндсурфинга, педлинга, роњења и сличних, али и међу љубитељима топлог златно-жутог песка под ногама, љубитељима тиркизне даљине у погледу, а и љубитељима топлих сунчевих зрака на сланој кожи. 


Фото: 1А Травел

Хотел Цариббеан Wорлд Ресорт 5* истиче се по изузетно лепој плажи и занимљивој архитектури у афричком стилу, а налази се у Сома Беју. Састоји се из мањих зграда које грле лепо уређену башту, свака другачије, веселе летње боје, па својим свежим изгледом одише енергијом узбудљивог лета. На сунчаној обали Црвеног мора, на једној од најтраженијих летњих дестинација света, представља прави летњи рај, прилагођен сваком госту. Боравак у овом хотелу заиста је јединствен догађај, јер са једне стране пружа поглед ка пешчаним планинама у додиру са небом, а са друге ка кристалном тиркизном мору и савршено очуваној плажи. 


Фото: 1А Травел

Алл инцлусиве услуга употпуњује ваш одмор, у виду многобројних специјалитета разних кухиња, па и различитих садржаја у самом хотелу, као што су базени, аква парк, центар за роњење, амфитеатар, дечији клуб и терени за разне спортове. Било да чезнете за опуштањем на плажи са најдражима, романтичним моментима, или узбудљивим роњењем међу разнобојним лепотама Црвеног мора, Цариббеан Wорлд Ресорт 5* има све!


Фото: 1А Травел

Аква парк хотела Цариббеан Wорлд Ресорт 5* права је посластица за оне млађе, јер осим узбудљивог спуста, обећава и сјајан поглед на плажу, приликом кратке, али слатке вожње. 

Летовање у Египту по свему је јединствено и другачије, а посебно у Сома Беју, летовалишту познатом по кристално чистој води, беспрекорним плажама и задивљујућем подводним светом. Разнобојни корали чине право благо Црвеног мора и дом најлепших морских становника. Ово мирно место је савршено за бег од буке и потпуно опуштен одмор, али нуди и могућност да испробате неки од забавних спортова на води и проведете испуњен одмор са својом породицом. Сома Беј се налази око 45 километара јужно од Хургаде. Красе га луксузни хотели и у њима шармантни ресторани и отворени простори за идеалне романтичне шетње. Овде се налази професионални голф терен/клуб, који је отворен током целе године, како за искусне играче, тако и за почетнике.


Фото: 1А Травел

Јун у Хургади је прелеп, температуре су високе, али и даље пријатне и море постаје топлије из дана у дан. Лагани ветар, благи и топао расхлађује ноћи и чини их идеалним за шетњу или уживање у некој од башти ресторана или барова у вечерњим сатима. Искористите ласт минуте понуде и проведите најлепши месец у години на најлепши начин. 


Фото: 1А Травел

За све детаље посетите званичан сајт агенције „1 А Травел“, на ком уз само пар кликова можете резервисати своје летовање из снова. 

За све информације и евентуалне недумице, ту је контакт центар – 011/655 78 00, где вам је на располагању љубазно особље агенције. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.