· · Коментари: 0
промо

ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

ХУРГАДА ИЗ ПРВЕ РУКЕ - ДЕФИНИТИВНО НАЈПОВОЉНИЈА ПОРОДИЧНА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ЛЕТО 2022

1651915958_slika01.jpg
Фото: Wаyоут

Право лето у Хургади почиње у мају, а због веома великог интересовања, Wаyоут агенција је обезбедила додатне капацитете у најтраженијим хотелима и у авионима, а посебно издвајамо Ласт Минуте понуду понуду за путовања у мају и у првој половини јуна, као и Фирст Минуте понуду за путовања у другој половини јуна, јулу и августу. Као одличну препоруку за породице са децом, препоручили бисмо хотеле Солyмар Сома Беацх са једном од најлепших плажи у Хургади, као и Неw Еаглес Аqуа Парк, затим и новоотворени Аqуа Мондо Абу Сома  који има одличне коментаре колега са дестинације, затим најпродаванији хотел ове сезоне Лонг Беацх Ресорт  у коме двоје деце до 14 година не плаћају смештај,  као и неки од најтраженијих породичних хотела из Сунрисе ланца, из кога бисмо посебно издвојили и један од најлуксузнијих хотела у Хургади - Сунрисе Црyстал Баy, са оценом на Боокинг.цом  9.1, као и Сунрисе Холидаyс хотел у самом срцу шеталишне зоне. Наравно, за оне љубитеље центра града, чувеног шеталишта Сакала, издвојили бисмо хотеле Белла ВистаНеw Неw Еаглес Аqуа Парк Ресорт  и Ла Роса Wавес. Такође, из понуде издвајамо и хотел Суннy Даyс Ресорт  као неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту.


Наравно, једно од најлепших периода у години за путовање у Египат јесте у мају и јуну, а за све наше путнике припремили смо мноштво ексклузивних и веома атрактивних понуда за различите укусе, како би свако од путника мога да изабере прави хотел за своје дуго очекивано летовање.


Фото: Wаyоут


Такође бисмо посебно издвојили тек реновирани и ребрендирани хотел за који Wаyоут агенција има ексклузивно право продаје за цео регион Протелс Гранд Сеас Ресорт са једном од најлепших и најдужих плажа у Хургади, као и неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту као што Сеа Гулл, или неки од чувених хотела из Сунрисе ланца  хотела као што су  Сунрисе Аqуа Јоy који је прилагођен породицама са децом на самом шеталишту Мемша, а на крају бисмо издвојили и један од најбољих хотела у Хургади са по многим мишљењима најлепшом плажом у Хургади -  Сунрисе Романце.  Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична алл инцлусиве услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски аqуа паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или уз негативан антигенски или ПЦР тест, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.
За све љубитеље луксуза, издвојили бисмо хотеле Сентидо Палм Роyале 5*Луx са једном од најлепших плажа у Хургади, затим Хилтон Хургхада Плаза 5*Луx, који је као створен за хедонисте и у ком све собе имају поглед на море, као и ЈАЗ Аqуа Марине који своје госте никада не оставља равнодушним својим квалитетом и услугом.

Наравно, период у јулу и августу је најфреквентнији када су у питању годишњи одмор, а за све наше путнике, у сарадњи са најпопуларнијим хотелима на нашем тржишту, а посебно бисмо издвојили хотеле који имају гратис смештај за двоје деце до 14 година, а то су Суннy Даyс Ресорт, Неw Еаглес Аqуа Парк, Лонг Беацх Ресорт, Белла Виста, Ла Роса Wавес, АМЦ Роyал и Протелс Гранд Сеас.

Фото: Wаyоут

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе  оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут


На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок (хттпс://www.фацебоок.цом/WаyоутБеоград) и Инстаграм (хттпс://www.инстаграм.цом/wаyоут.рс/?хл=ен) странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.