· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ЛЕТОВАЊЕ ЗА НЕЗАБОРАВ: И деца и одрасли ће бити одушевљени оним што овај хотел има да понуди

Густо зеленило међу брдима, које надгледа плаве дубине Егејског мора, мир и спокој докле год поглед досеже. Пејзаж који је део магије Бодрумске ривијере.

1622979688_Vogue3.jpg
ФОТО: 1А Травел

Међу овако прекрасним призорима, као са најлепших фотографија, лежи огроман комплекс који садржи све што вам је потребно за одмор из снова – Вогуе Хотел Бодрум 5*

Фото: 1А Травел

Иако на само 8 километара од центра Бодрума, добро је сачуван од градске журбе, сакривен у заливу над којим се надвијају љупка брдашца. Нјегово сјајно природно окружење – зеленило траве, дрва палме и бели песак – искоришћени су као инспирација за дизајн овог велелепног комплекса украшеног мноштвом базена.   

 Фото: 1А Травел

Вогуе Хотел Бодрум 5*  врло је софистициране, али и довољно опуштене атмосфере за породичан одмор, па вашој деци никако неће недостајати садржаја и занимација. Штавише, уживаће у свету игре у аква парку са 9 тобогана за децу, луна парку, дино парку и дечијем мини клубу, који се простире на чак 5.000м2.

Фото: 1А Травел

Док деца уче како да на најкреативније начине проводе време, постоји велика могућност да ћете се и ви сами изгубити међу огромном избору забаве и анимације у понуди хотела. Одлична теретана, спа и wеллнесс центар врхунског квалитета, спортови на води, тениски терени и вечерње анимације у самом хотелу су на располагању само вама. Покривеност wи-фи интернетом и велике сале за састанке су само шлаг на торти по питању одличне опремљености хотела, па је одлична опција и за пословна путовања. 

Фото: 1А Травел

У оквиру ултра алл инцлусиве услуге избор је заиста велики, па поред главног и дечијег ресторана, ту су још 4 а ла царте ресторана, сваки са другим типом кухиње (италијански, рибљи, турски и далекоисточни ресторан) и чак 10 барова са разним ужинама и пићима. 

Фото: 1А Травел

Вогуе Хотел Бодрум 5* налази се у малом и шармантном приморском месту Торба, које и даље одише традициналном турском атмосфером, упркос заносним вилама и хотелима који су се у њему настанили.

Фото: 1А Травел

Бодрум је у самој близни хотела, са занимљивим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Фото: 1А Травел

Почастите себе изузетним луксузним искуством овог лета, јер Вогуе Хотел Бодрум 5*  је савршен бег у свет најлепших летњих уживања. Већ данас можете резервисати место у неком од прелепих хотела у понуди агенције „1 А Травел“, путем онлине резервације, што је одлична уштеда времена и најбржи начин резервације. За сва питања можете позвати и контакт центар на 011/655 78 00, или путем Фацебоок или Инстаграм профила, уколико због великог интересовања и гужве не успете да добијете одговор путем телефона. Запратите нас на друштвеним мрежама како бисте међу првима сазнали за најбоље понуде.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.