· · Коментари: 0
ОДМОР

ЛУКСУЗ ЈЕ СРЕДЊЕ ИМЕ ОВОГ ХОТЕЛСКОГ ЛАНЦА: Двоје деце гратис у хотелима Титаниц Беацх Лара и Титаниц Делуxе Белек

Иако већина трага за најповољнијим аранжманима, који уз то ипак доносе и какав-такав квалитет, има и оних који су у потрази за нешто другачијим летовањем.

1596745083_GLAVNA-_-TITANIC-BEACH-LARA_0.15262.15269.jpg
Фото: Промо

Занемаримо све друго, оно што је важно је да Турска , на Анталијској ривијери, има да понуди нешто и за једне и за друге. Више пажње смо до сада увек посвећивали хотелима који су идеални за децу, где занемарујемо жеље одраслих, којима је некад довољно и да само предахну, док се деца добро забављају и који спадају у повољније понуде на нашем тржишту. Данас желимо да вам представимо два хотела који спадају у изузетно луксузне.

Први хотел о којем данас говоримо, веома је карактеристичан и већ се на први поглед издваја на обали Анталије. Из Титаниц ланца, чувеног надалеко по квалитету и врхунској услузи, на плажи Лара се сместио хотел Титаниц Беацх Лара 5*. Посетиоце који први пут долазе, лако ће преварити да је у питању прави, правцати брод. Од аеродрома је удаљен минималних 10 км, а налази се на сопственој плажи. Осим уобичајених погодности попут бесплатних лежаљки, сунцобрана, душека и пешкира, предност је и то што се на плажи налази бар, и то не било какав, већ са избором напитака који не можете ни замислити, а услугом која доликује овом ланцу и свему што га прати.

Фото: Промо

Услуга коју хотел нуди је Ултра Алл Инцлусиве, а сви садржаји у хотелу достојно служе том називу услуге. Собе су више него комфорне и уређене са пуно укуса и смисла за дизајн. Поред главног ресторана са квалитетном и преукусном храном, а свакако и професионалном услугом, хотел има и три „а ла царте“ ресторана, снек ресторан, посластичарницу и чак осам барова. Ту је неизбежан и надалеко хваљен спа центар који је за сваку препоруку, јер у свим хотелима овог ланца важи са један од најбољих садржаја, као и забава за децу и одрасле на базену са тобоганима, дневне и вечерње анимације, бројне и разноврсне спортске активности...

Фото: Промо

Ништа мање за овим, не заостаје ни хотел из истог ланца, смештен у Белеку, правом рају за голфере у Турској. Хајде да чујете шта је све потпуно невероватно када је у питању Титаниц Делуxе Голф Белек 5*. Пре свега, да подсетимо, у оба хотела важи акција двоје деце гратис. Осим тога, и овај, као и претходно поменути члан славног хотелског ланца, осликава луксуз, квалитет, удобност и услугу коју је тешко надмашити.

Фото: Промо

Титаниц Делуxе Голф Белек 5* налази се на својој пешчаној плажи, а до које се долази кратком вожњом бродићем, по реци која се пришуњала имању овог ресорта. Сунцобрани, лежаљке и пешкири су бесплатни, а забава на плажи и базенима је толико садржајна да и најдужи боравак неће допустити да у свему уживате колико бисте хтели.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је Хигх Цласс Ултра Алл Инцлусиве, па нема сумње да било шта што вам падне на памет, може да мањка, које год да је доба. Поред главног ресторана, уз претходну резервацију и минималну доплату, гости могу уживати у чак пет „а ла царте“ ресторана разноврсних кухиња целог света.

Фото: Промо

И за најмлађе је обезбеђен Кидс бифе, али то је тек почетак када говоримо о ономе што је за децу припремљено са посебном пажњом. Дечији клубови за различите узрасте, игралиште, отворени и затворени базен намењен само малишанима…

Фото: Промо

За додатне информације и питања везане за ове хотеле, али и све друге на обали Анталије, или можда на некој другој дестинацији из понуде, попут Египта, упутите се на званичном сајту туристичке агенције 1А Травел.

Ту можете и извршити онлине резервацију, а уколико Вам је потребна помоћ, на располагању Вам је љубазно особље цалл центра 011/655 78 00.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.