Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Одмор

ОДАБЕРИТЕ ХОТЕЛ ВРЕДАН ВАШЕГ ГОДИШЊЕГ ОДМОРА: Дијамант у Бодруму (ФОТО)

На самој обали Егејског мора, у једном од многима најдражих турских летовалишта, налази се Диамонд оф Бодрум 5*, као што му и само име каже, хотел који је заиста мали дијамант Бодрума.

1597671007_Diamond-of-Bodrum---GLAVNA.jpg
Oglas

Само 200 метара га дели од приватне, пешчано-шљунковите плаже, која се лагано спушта и додирује освежавајуће море. Оно што је непроцењиво је ресторан хотела на отвореном, из ког се пружа поглед преко плаже, све до јахти које се шепуре уз обалу. Уз овакав доживљај, сваки залогај ће вам бити гушт.

Фото: Промо

У складу са свим стандардима хотела од 5 звездица, Диамонд оф Бодрум 5* нуди услугу и садржај одличног квалитета. Можете ићи у куповину или код фризера без напуштања хотела, а док је плажа одмах преко пута хотела, у оквиру самог комплекса су базени за одрасле и децу као и дечији клуб, захваљујући чему ће деца увек бити анимирана и моћи ће да развијају своју креативност са професионалним аниматорима. Док ваша деца уживају у програму, ви имате прилику да искористите одмор до максимума и опустите се у традиционалном турском купатилу у спа центру, у оквиру ког су и сауна, парно купатило и хамам у североафричком стилу, јер након целе године обавеза заслужујете да издвојите време само за себе.

Фото: Промо

Они који ипак воле активности на одмору, могу дан започети у теретани или искористити јединствену прилику да испробају спортове на води и пробуде адреналин у себи. Диамонд оф Бодрум 5* са ултра алл инцлусиве услугом пружа све што вам је потребно за удобност у сваком смислу, па и кад је у питању храна. Поред главних оброка, можете се увек послужити чајем, дезертима, ужинама, или у бару предахнути уз освежавајући коктел.

Фото: Промо

Највећу адут хотела Диамонд оф Бодрум 5* је одлична локација, на само километар од центра Бодрума. Одлична прилика да истражите један од најлепших градова Турске, јер Бодрум заиста има шта да понуди. Уверићете се да је Бодрум много више од плаже и мора. Уз обалу се налазе многобројне занимљивости за целу породицу, као и светски познати историјски локалитети који су колевка медитеранске цивилизације. Диамонд оф Бодрум 5* ће вам у свом пуном сјају пружити базу за обиласке свих прелепих предела овога града, што је за све љубитеље истраживања права радост.

Фото: Промо

Свако путовање вам на поклон даје још једно животно искуство, на вама је да изаберете најбољу опцију за себе. У туристичкој агенцији „1 А Травел“ опција је пуно, од ексклузивне Турске до егзотичног Египта. За све информације позовите контакт центар на 011/655 78 00 или посетите неку од пословница агенције. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas