Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

САВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА ОДМОРА И ЗАБАВЕ: За младе и оне који се тако осећају ОВАЈ хотел је једини прави избор

Уколико још нисте одлучили где бисте провели породични одмор, предлажемо вам Хургаду.

1628505148_GLAVNA-Steigenberger-Pure.jpg
Фото: 1А
Oglas

На само 5 км удаљености од центра Хургаде и 6 км од аеродрома, у најужем туристичком језгру града, Мемши, а на самој обали Црвеног мора, смештена је права оаза модерног, једноставног луксуза - Steigenberger Pure Lifestyle 5*. Нема дилеме да ће вам овај хотел из чувене породице Steigenberger хотела, пружити уживање у сваком смислу, али и локација на којој се налази омогућава гостима да се лако укључе у све могуће туристичке излете и активности, као и да осете пулс града који живи недалеко од ресорта.

Фото: 1А

Потпуно нова димензија луксуза је стигла на Црвено море са овим задњим чланом познатог ланца. Steigenberger Pure Lifestyle 5* је оаза чистих, позитивних вибрација које се од тихе, јутарње мелодије, преко поподневних цхилл-оут звукова, увече претварају у музику за плес до зоре. Ово је једини хотел на Црвеном мору који је сав у белом, где су све собе апартмани и који је намењен само старијима од 16 година. Идеална локација, употпуњена је медитеранским стилом, запањујуће модерним амбијентом и опуштајућим звуцима музике. 

Фото: 1А

Основни тип собе је пространи апартман у ком преовладавају светле боје, који је опремљен ђакузијем за двоје, великом терасом на којој се, заваљени у љуљашку, можете опустити и уживати у спектакуларном погледу. Већ вам је поприлично јасно да ће вас боравак у Steigenberger Pure Lifestyle 5* размазити, али тек кад чујете да вам је на располагању и неколико ресторана и барова са врхунском храном и квалитетним пићима, распаметићете се. Услуга у хотелу је Lifestyle All Inclusive, а у потпуности оправдава такво модерно и раскошно име. 

Фото: 1А

Свакодневно, на отвореном базену, организују се журке са музиком коју пушта ди џеј, а на базену се гости могу забављати и играјући билијар. Гости Steigenberger Pure Lifestyle 5*  могу користити и базене и аква парк у суседним хотелима из истог ланца Steigenberger Aqua Magic и Steigenberger Al Dau. Ако овај вид забаве ипак није ваша замисао одмора, или просто понекад желите и нешто другачији одмор, попут релаксације у Спа центру, и даље сте на одличном месту. Овде ћете себе наградити правим, традиционалним спа искуствима која ће ваше тело и ум у потпуности опустити и залечити. 

Фото: 1А

Уколико пак ово није идеалан избор за вас, јер путујете са децом и стога тражите другачији хотел, у нашој понуди има далеко више хотела у Хургади који ће вам одговарати, а да не спомињемо Турску која за породице са двоје деце, као и свих година до сад, има посебне специјалне категорије „двоје деце гратис“.

Фото: 1А

Целокупна понуда агенције за лето 2021. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. Овим путем вас и позивамо да искористите неверевотне попусте за резервације направљене до 31.05. за поједине хотеле у Турској. Чак 50% су ниже цене за аранжмане за хотел Transatlantik Hotel & Spa 5* у Кемеру, до 19.06., затим исти попуст од 50% за Spice Hotel & Spa 5* и поласке до 06.07., а онда и 45% попуста за хотел Sundance Resort 5* у Бодруму, такође за резервације направљене до 31.05.

Фото: 1А

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas