Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Сигурно НАЈПОВОЉНИЈИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ за КИПАР са НАЈКВАЛИТЕТНИЈИМ ХОТЕЛИМА: Jдна од омиљених летњих дестинација наших туриста

Ако сте мислили да је на Кипру зими време као у Грчкој или Турској, грешите, обзиром на то да су температуре веома пријатне и не сумњамо да је одлазак на Кипар права одлука уколико желите да се одморите од хладног времена.

1675935407_slika00.jpg
Фото: Промо
Oglas

Резервишите директно на сајту  www.wayout.rs или путем е-maila office@wayout.co.rs - УВЕК ПОВОЉНИЈЕ!

Топло и сунчано време у комбинацији са веома квалитетним хотелима, врхунским шопинг искуством, гастрономским ужитком на највишем нивоу, као и сјајним ноћним животом сврстава Кипар у туристичке дестинације које можете посетити током целе године.

Фото: Промо

За овај период године, посебно бисмо издвојили новоотворени хотел Chrysomare Beach који је ове сезоне побрао све похвале својих гостију, са посебним акцентом на одличну Алл Инцлусиве услугом која се у Wayout агенцији обезбедити по промотивној цени. Наравно, хотели у самом центру града увек привлаче посебну пажњу, а од градских хотела бисмо саветовали да се пажња обрати на фантастицни хотел у самом центру Ларнаке Best Western Plus Larco, затимједан од најпознатијих хотела на Кипру Mediterranean Beach Hotel који се налази на самој плажи у Лимасолу, а за све љубитеље луксуза смо издвојили Amathus Beach Hotel.

Фото: Промо

Не пропустите најбољу First minute понуду за ЛЕТО 2023 у Wayoutu!

Дефинитивно нова омиљена летња дестинација наших туриста, свакако јесте рајско острво Кипар. Осетите чари Медитерана, фантастичних плажа, веома квалитетних хотела, изузетне гастрономске понуде, као и незаборавног ноћног провода. За наше путнике смо спремили одличну фирст минуте понуду са пажљиво изабраним хотелима, како на основу пређашњих искустава наших клијената, тако и на основу одличних оцена на туристичким порталима.

Од хотела у близини познатих плажа, скренули бисмо пажњу на Adams Beach и Christofinia Hotel Nissi Beach који се налазе недалеко од чувене плаже Nissi Beach, затим хотел Chrysomare Beach Resort надомак прелепе плаже Vathia Gonia, док од хотела у близини центра града бисмо пре свих издвојили хотел Abacus Suites. Такође, за све оне који желе да свој одмор проведу у Лимасолу, издвојили бисмо хотел Park Beach, који се налази на самој плажи која је поносни власник плаве заставе.

Fedrania Gardens 2*

Фото: Промо

Потпуно реновиран хотел, пријатног амбијента, налази се близу центра Аја Напе (око 1,5 км), али у мирном делу, удаљен од буке и живости ноћног живота. До плаже има неколико стотина метара. У близини су супермаркет, ресторани и кафићи. Од садржаја хотел има ресторан, два велика базена, базен за децу, бар на базену, интернет у лобију. Собе су климатизоване, имају сеф и wi-fi интернет (посебно се наплаћују), терасу или балкон, САТ ЛЦД ТВ.


Tsokkos Paradise Village 4*

Фото: Промо

Ово одмаралиште са 4 звездице налази се у летовалишту Аја Напа. Нуди затворени базен, фитнес центар, сауну и отворени базен неправилног облика, окружен намештеном терасом за сунчање. Садржаји одмаралишта Тсоккос Парадисе такође обухватају ресторан-бар поред базена, играоницу са билијаром, тениски терен и мини-маркет. Смештајне јединице у одмаралишту Тсоккос Парадисе имају балкон са погледом на базен. Поред купатила са феном за косу и бесплатним тоалетним прибором, свака смештајна јединица садржи добро опремљену чајну кухињу са трпезаријским столом, плочама за кување, фрижидером и електричним кувалом. На располагању је и ТВ са сателитским каналима. Гости се могу опустити у лежаљкама поред базена и уживати у освежавајућим пићима из снек бара. За најмлађе госте обезбеђено је дечје игралиште. Одмаралиште такође располаже дечјим клубом, салоном и опремом за стони тенис. Рецепција одмаралишта Tsokkos Paradise ради 24 сата дневно, а особље пружа услуге консијержа и мењачнице. Послуга у соби и ланч пакети такође се могу организовати.

 Penelope Beach Hotel 3*Lux

Фото: Промо

Хотел поседује базен, бар на базену и ресторан, као и бар на плажи. Свака соба је климатизована и има свој балкон. У оквиру собе се налази кухиња или чајна кухиња, САТ ЛЦД ТВ, приватно купатило опремљено са тоалетним прибором. WiFi је доступан у целом објекту. На 100м од објекта налазе се ресторани и маркети. Град Протарас је удаљен 2км, а аеродром Ларнака 50км. За госте је обезбеђен приватан паркинг.

Zoi Hotel 4*

Фото: Промо

Представљамо вам хотел који средином јуна отвара своја врата за госте. У питању је потпуно нов хотел на одлицној локацији. Налази се у Аја Напи, на 15 минута сетње од центра овог места и у близини плазе Vathia Gonia. У близини хотела налази се бројни ресторани, барови и станица градског превоза. Хотел поседује WiFi, бар код рецепције, спољашњи базен и теретану. Собе су модерно опремљене, са  уређајем.

Piere Anne 3*Lux

Фото: Промо

Хотел Piere Anne има одличну локацију на обали мора, на 5 минута од центра Аја Напе и на 5 минута од луке и плаже. Забавни парк Parko Paliatso Fun се такође налази одмах иза хотела, заједно са чувеном улицом Nissi Avenue. У непосредној близини налазе се продавнице, барови и ресторани, а сви садржаји Аја Напе су на дохват руке. Хотел Пиере Анне се састоји од 3 блока соба са 2 велика отворена базена.Базени имају директан приступ стази уз море, а бар поред базена "Еn Plo" је одлично место за опуштање током дана. Иако хотел нема много садржаја на лицу места, Пиере Анне је толико близу свега у Аја Напи да је одлична база за забаву на плажи или провод у клубовима., као и одмор уз Медитеран.

 Christofinia Hotel Nissi Beach 4*

Фото: Промо

Хотелски објекат удаљен свега 200м од познате Нисси плаже, гостима даје на располагање спољни базен и ђакузи. Свака соба пружа простор за седење и уживање, а такође ту су и балкони, од којих неки имају одличан поглед на Средоземно море. Бесплатан WiFi је доступан. Све собе су климатизоване и поседују сателитску телевизију. Гости се могу опуштати у хотелској сауни или одиграти партију тениса. Такође на располагању је и добро опремљена теретана. Централни ресторан служи локална и интернационална јела на бази бифеа (шведског стола) или у виду сет-менија, где се гостима служе готове порције хране, већ на тањиру. Пића и освежење се служе у оквиру пријатељске атмосфере "Bar One" шанка. Агиа Напа манастир је удаљен 1км, а хотел такође омогућава бесплатан паркинг гостима.

Adams Beach Hotel 5*

Фото: Промо

Луксузан хотел, налази се на плажи од белог песка, у заливу Ниси, познатом по лагуни са са плитком, тиркизно плавом водом. Центар Аја Напе, његови музеји, таверне и ноћни живот, су удаљени око 3 км од хотела. Аутобуска станица је на 25 метара од хотела, аеродром Ларнака на 45 км. Хотел је изграђен 1991, а делимично реновиран 2016. године. Хотел има пет спољашњих базена, "лазy ривер", фонтане, ђакузи и мали аква парк. Ту су и Спа центар, унутрашњи базен, сауна, парно купатило, соларијум, теретана, масаже, козметички салон, стони тенис, билијар, осветљени тениски терен, дечији клуб, игралиште и базен, фризер, разне продавнице (јувелир, цвећарница, сувенирница...), анимација током сезоне (од маја до октобра). У комплексу је неколико ресторана и барова који задовољавају све укусе: главни ресторан, Sushi bar, Glasshouse Lounge Restaurant, Taverna на плажи у којој се служе морски специјалитети, Piano bar, Vitaminas Pool Bar i Victory Pub. Бежични интернет је бесплатан у собама и на јавним површинама. Стандардне (Classic) собе су климатизоване, имају балкон, телефон, ЛЦД САТ ТВ, сеф, мини бар, wi-fi интернет, фен и папуче. Уз доплату је могуће резервисати Superior собе, које су реновиране 2016. године и нешто су веће по површини.

Amarande (Adults Only) 5*

Фото: Промо

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем mail адресе office@wayout.co.rsрезервишу своје путовање из снова.

Фото: Промо

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) и Инстаграм (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas