· · Коментари: 0
Одмор

У СВАКОМ СМИСЛУ ИЗУЗЕТАН: Речима је тешко описати колико је овај хотел интересантан у сваком смислу (ФОТО)

На наше потпуно чудо, до сада вам никада нисмо причали о овом сјајном хотелу у Белеку који је за сваку похвалу и препоруку.

1598271597_Calista-Luxary-Web-Pr-GLAVNA.jpg
Фото: Промо

Цалиста Луxурy Ресорт 5* налази се у месту Кадриyе, на око 4 км удаљености од Белека, а мање од 30 км је од аеродрома у Анталији. Ресорт се налази на пространој површини од 120 000 квадратних метара, а на самој обали меког, ситног песка боје злата, коју умива лепо, плаво море.

Фото: Промо

На први поглед, Цалиста Луxурy Ресорт 5* је несвакидашње архитектонско чудо од здања, успешно ушушкано у тунеле раскошних палми, брижљиво одгајаним цветним алејама и обиљу необичног растиња које до сада нисмо имали прилику да упознамо.

Изненадићете се када, шетајући до плаже или терена за тенис, прођете поред стабла пуног зрелих плодова воћа. Тамо где нема зеленог, светлуца на сунцу плава боја, кристално чисте воде бројних базена у облику лагуне, који су дословце, опколили хотелске објекте. Оно што смо приметили, а било нам је врло занимљиво, јесте да су готово све лежаљке крај базена постављене у првом реду до воде, како би сви могли да уживају у том потпуном доживљају луксуза, као што и само име хотела поручује.

Фото: Промо

Цалиста Луxурy Ресорт 5* има преко 500 смештајних јединица уређених тако да се у њим осећате као код куће, а можда и боље. Комфор, топлина, удобност и велика огледала за заједничке слике са пријатељима или породицом пред одлазак на плажу, под пуном „ратном опремом“. Све стандардне собе поседују централни клима уређај, мини бар, који се допуњава дневно, сеф, који се не доплаћује, велики ЛЦД телевизор, кабловски Интернет у соби и wи-фи на тераси, док породичне собе, осим што имају све то, имају и два спрата – на првом се налази спаваћа соба, док је приземље замишљено као дневни боравак.

Фото: Промо

Концепт А ла Царте Алл Инцлусиве подразумева услугу самопослуживања – избор више јела у главном ресторану (доручак, касни доручак, ручак, вечера и поноћне ужине), што и није нешто што до сад нисте чули, али по доласку у хотел, у соби ће вас доћекати флаша квалитетног фина и корпа са укусним воћем, а хотел се може похвалити и својом лабораторијом за анализу хране, па је и носилац признања Греен Стар из ове области.

Фото: Промо

Нема бриге око разоноде када је у питању овај хотел. Почевши од наизглед бескрајне пешчане плаже, на којој је осмишљена невероватна забава коју реализује фантастичан анимациони тим, која има пуно интимним павиљона за сунчање, која има простран понтон на коме су, такође лежаљке до воде и сјајан бар, преко заиста, феноменалних базена које је тешко пребројати, све до бројних терена за спортске активности и сјајног аква парка који атрактивно и ведро изгледа, па привлачи и оне који наводно, нису љубитељи овакве забаве. И на оне малене се пуно обраћа пажња, па су садржаји и за њих осмишљени са пуно креативности, али у складу са њиховим годинама. Родитељи и баке и деке, могу на кратко да предахну, док се њихови малишани забављају на игралишту које је потпуно заштићено од сунца, а на свежем, морксом ваздуху.

Фото: Промо

Када се увече Белек успава, Цалиста Луxурy Ресорт 5* засија у пуном сјају. Фантастично је како је неко био креативан и успешан у распоређивању различитих боја, облика и интезитета расвете по башти, базенима и зградицама ресорт. Права атракција је прошетати комплексом, кас сунце зађе.

Фото: Промо

Турска је само једна од популарних дестинација агенције „1 А Травел“, а целокупну понуду можете наћи на званичном сајту агенције и извршити онлине резервацију. На сва ваша питања одговарају љубазни запослени „1 А Травел-а“, путем контакт центра – 011/655 78 00, али због великог интересовања, ових дана нисмо увек у могућности да одговоримо на ваше упите па нам се обратите и путем Фацебоок и Инстаграм странице.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.