Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛЕЛЕПНИ БРОД УСИДРЕН НА КОПНУ: Хотел необичног изгледа нуди леп породични одмор

Гојнук је мали град на брижно уређеној обали у близини Кемера, и истовремено врло популарно летовалиште Турске, где се нижу хотели који су одраз правцатог луксуза.

1628506886_GLAVNA-PR.jpg
Фото: 1А
Oglas

Налази се у бајковитом, природном окружењу, између Анталије и Кемера, где се планине грле са морем. На беспекорној локацији, са исто таквом плажом, на само 8 километара од центра Кемера, једно је од најпримамљивијих места за одмор у читавој околини. 

Фото: 1А

Као што смо већ поменули, Гојнук красе бројни хотели, а ми бисмо истакли један врло специфичан, Трансатлантик Хотел & Спа 5*. Хотел већ на први поглед импресионира своје госте, с обзиром да је саграђен у облику брода, па је морска атмосфера у њему доведена до максимума. Од самог облика хотела, па до унутрашњег уређења и најситнијих детаља, све је дизајнирано да подсећа на прави крузер. Једино што га издваја од правог крузера је чињеница да је усидрен чврсто на копну, а нуди својим гостима врло комфорне и удобне смештајне јединице, па вам удобности сигурно неће недостајати.

Фото: 1А

Трансатлантик Хотел & Спа 5* одлично је позициониран, с обзиром да се налази на само 6 километара од центра Кемера. Захваљујући доброј повезаности са градом, можете лако доћи до градског језгра и посетити очаравајуће знаменитости које Кемер нуди. Ово је велика радост за све којима одмор не представља само плажу и купање, а ми бисмо истакли неколико занимљивих локалитета вредних обиласка. Једна од најпопуларнијих атракција су „вечни пламенови“, који су горели у прошлости, а горе и дан данас. Врховно божанство планине Олyмпос је био бог ватре Хефестус, па је овој појави приписивано и митолошко значење.

Фото: 1А

Занимљив је и Пхаселис, антички град, у месту Текирова. Према једном миту, место се спомиње још од 690. године п.н.е, а колико је Пхаселис било велико и важно место, може се закључити по античком позоришту, у ком је било 200 места за седење, а укупан капацитет 1500 посетилаца. Још једна историјска атракција је град Олyмпос, који је био део области познате као Лyкиа, основане у  хеленистичком периоду. Олyмпос је био веома важан на самом почетку нове ере, а Цицерон га је помињао као веома богат град, пун уметничких дела. Много је историје прожето кроз знаменитости Кемера, а вама ћемо препустити да на лицу места откријете остатак приче.

Фото: 1А

Обилазак Кемера је као пут кроз време, а ако се вратимо у садашњост, у хотел Трансатлантик Хотел & Спа 5*, и ту вас очекује мноштво опција за испуњен одмор. Три отворена базена, од којих је један дечији, два затворена, базен са пет тобогана, фитнес, дневна и вечерња анимација, дискотека, разни спортови, све је у оквиру сјајне ултра алл инцлусиве услуге. Не заборавите и да одморите након свих забавних активности, у пространим собама украшеним смирујућом тиркизном бојом мора, а посебна погодност су породичне собе, створене за удобност целе породице. Овај хотел припада и категорији „двоје деце гратис“, што је несумњиво олакшавајућа околност. 

Фото: 1А

Турска „спрема“ топле и сунчане дане, и овог лета, па никако није рано за планирање ваше летовање из снова. Напротив, имате изузетну прилику да искористите попусте за рани букинг, који су за овај хотел тренутно чак 50% (за резервације направљене до 31.05. за аранжмане до 19.06. ). Овим путем вас и позивамо да погледате и понуде за неке друге хотеле - исти попуст од 50% за Spice Hotel & Spa 5* и поласке до 06.07., а онда и 45% попуста за хотел  Sundance Resort 5* у Бодруму, такође за резервације направљене до 31.05.

На сајту агенције „1 А Травел“ је велики избор хотела у Турској и Египту, па смо сигурни да можете пронаћи идеалан баш за вас. Новитет је да на званичном сајту можете и извршити онлине резервацију, па пут до лета никада није био лакши и бржи. За све информације ту је и контакт центар агенције – 011/655 78 00.

Осим тога, за све љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas