· · Коментари: 0
ОДМОР

Зато што сте заслужили одмор: Аранжмани за КИПАР и КОСТА БРАВУ су дефинитивно појефтинили уз САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 200ЕУР

Право је време да резервишете своје летовање уз аванс од само 199 евра

1648025896_slika01.jpg
Фото: Wаyоут

Након годину дана паузе због поштовања свих епидемиолошких мера и услова путовања, са великим ентузијазмом и задовољством, Wаyоут, агенција број 1 по броју путника за Кипар у региону, отворила је продају аранжмана за Кипар почетком гордине и ако се по јутру дан познаје, Кипар ће ове године бити хит дестинација за путнике из целог региона уз потпуно олакшане цовид регулативе за улазак у земљу.

Фото: Wаyоут

Ако сте мислили да је на Кипру хладно у априлу и мају, варате се. Сезона купања на Кипру почиње почетком априла, а време је слично оном у Хургади, а никако оном у Грчкој, како многи верују када размишљају о путовању на Кипар. Први поласци ове сезоне биће уједно и поласци за Ускрс и 1. мај, стога је то права прилика да искористите празнике и слободне дане и побегнете од градске гужве и свакодневних активности.

Фирст минуте понуда која обухвата поласке у мају и јуну састоји се од мешавине најтраженијих, најквалитетнијих и најбоље оцењених хотела на Кипру, а све то уз спектакуларно повољне цене, слободно можемо рећи и најповољније до сад. Од хотела за овај период бисмо издвојили хотел са фантастичном плажом Park Beach у Ларнаки, као и хотеле у Аја Напи који се налазе на одличним локацијама близу плажа и самог шеталишта, а то су Pierre Anne Hotel који се налази уз обалу, а свега неколико минута хода од самог центра Аја Напе, као и Abacus Suites, луксузни боутиqуе хотел такође недалеко од плаже и центра свих збивања у Аја Напи. Свакако, не смемо заборавити породични хотел Callisto Holiday Village са промоцијом која подразумева да двоје деце до 14 година не плаћају смештај као и један од најлуксузнијих хотела у Аја Напи Adams Beach, који у Супериор соби може сместити двоје деце до 13 година која плаћају само авио карту.

Фото: Wаyоут

Поласци у јулу, августу, септембру и октобру налазе се у Ultra First Minute понуди, а хотеле које бисмо посебно издвојили су, наравно, најпродаванији хотел, а уједно и најбољи породични хотел на Кипру  Callisto Holiday Village, затим један од луксузнијих хотела у близини фантастичне плаже Adams Beach, као и хотел у близини Нисси плаже, најлепше плаже на Кипру Christofinia Hotel (који се налази тачно преко пута познатог хотела Adams Beach).

Фото: Wаyоут

А како од Wаyоут агенције увек можете очекивати нова изненађења и нове неодољиве понуде, за све љубитеље Шпанске обале смо припремили никад повољнију понуду за летњу сезону 2022. године за Коста Браву. Ова фантастична понуда обухвата поласке од средине јуна, па све до средине септембра, а за све наше путнике смо пажљиво изабрали хотеле који одговарају разноврсним укусима и захтевима путника. За све наше путнике бисмо издвојили понуде за Htop ланац хотела, а посебно бисмо обратили пажњу на најпродаваније хотеле овог лета, а то су Htop Planamar и Htop Summer Sun .

Фото: Wаyоут

 

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

 

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок и Инстаграм  странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.