Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВОДИТЕЉКЕ

Када ми зазвони аларм у пет, устанем као ВОЈНИК и онда почиње ЈЕДВАЧЕКАЊЕ

Бојана Бојовић је ново лице "Уранка" и описује како изгледа њена јутарња рутина.

1615561305_bojka.png
Фото: К1
Oglas

Иако нам на телевизији све делује лако и једноставно, и водитељи јутарњих програма сауочавају се са тешким буђењем када зазвони аларм, са нервозом када гости касне или се не појаве, са незадрживим смехом због лапсуса које понекад направе.

Прочитајте још: Ева Лонгорија (45) затегнута као струна у безобразном бикинију! (ФОТО)

Бојана Бојовић ће од ове суботе и недеље водити "Уранак" на телевизији К1 чиме је постала раноранилац. На питање да ли се навикла на рано устајање, а када кажемо рано мислимо на пет сати ујутро, Бојана каже:

Гледаоци су уредници
Трудићемо се да "Уранак" викендом релаксира гледаоце и да и темама буде прилагођен опуштенијој атмосфери код куће. То не значи да се нећемо бавити дневно актуелним темама као и до сада. Напротив! Наши гледаоци су уредници нашег програма, њих ослушкујемо и они нас усмеравају - каже Бојана.

- Навикла сам се да, када аларм зазвони у пет, не размишљам о томе колико је сати него као војник устајем и размишљам само о томе како ћу спавати када се вратим кући. И то траје само док се не обучем, а онда креће "једвачекање" шпице и одбројавања последњих секунди до почетка програма - искрена је Бојана.

Навијем сат и устанем као војник, а онда креће "једвачекање"

Како каже, ни она, а ни Јована Јоксимовић и Мања Грчић до сада нису уз разговоре са гостима читале и вести.

- До сада то нисмо радиле и то захтева озбиљну концентрацију. Нема вишка речи, нема времена за удах или гутљај воде. А када вест стигне у последњем тренутку, па ни не стигнете да је прочитате макар једном пре него што то учините у програму... - истиче Бојана.

Прочитајте још: Серена Вилијамс објавила секси слике, а колеге коментаришу: Срушићеш интернет! (ФОТО)

Јована и Мања кажу "само пун гас", каже Бојана Фото: К1

Позната водитељка открива и да су у послу којим се бави завист и сплетке - чести.

- У времену и послу који радимо много је спотицања, сплетки и зависти. Људи те гледају као конкуренцију и чим осете да вредиш то схвате као претњу и не желе те у својој близини. Ја имам ту срећу да Јована и Мања увек дају ветар у леђа, пружају подршку, гурају те и подржавају чак и када си готово сигуран да је то твој максимум и да не можеш ни више ни боље. Не штеде се и деле све што знају и умеју несебично, а знају и умеју много. Од њих сам научила да нема притискања кочнице. Само пун гас! - истиче Бојана.

Прочитајте још: "Нисам желела да живим": Потресна исповест Меган Маркл у интервјуу код Опре

Ко чини Бојанину екипу?

- Тања и Аида су најјачи стубови наше тврђаве зване "Уранак", Соња држи кормилар у режији од тренутка када гледаоцима пожелимо "Добро јутро", а Мања и Јована крче пут, држе правац, уклањају облаке, штите од временских непогода и држе гас, јер њих две за кочницу никад у животу чуле нису - поетски је екипу описала Бојана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas