Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРУНА ЈЕ ПОБЕДИЛА: Борба са карциномом водитељке Хепија

"ЈА САМ се погледала у огледало и сабрала колико сам интервенција имала вађења крви. Моја једина брига у том тренутку је била како ја тако исечена и половна да се удам", нашалила се Круна у својој муци.

1699986064_Kruna-Una-Mitrovic-foto-TV-Happy-printscreen.jpg
Фото: ТВ Хепи принтскрин/Ћирилица
Oglas

Једина наследница у каријери Миломира Марића је Круна Уна Митровић.

То је уредник Хепи телевизије истакао у интервјуима за медије, а сада је Марићева узданица била гост у емисији "Ћирилица" и то са градоначелником Београда у оставци Александром Шапићем.

Она је специфична и јединствена у сваком смислу те речи.

Круна са Марићем радним данима информише Србију, а сада је уживо испричала како се са дванаест година борила и изборила за живот.

Фото: ТВ Хепи принтскрин/Ћирилица

Круна је имала тежак облик канцера. Успешно се излечила. Она је била једна од првих акција фондације "Буди хуман" коју је покренуо управо Шапић.

- Круна је једна од првих у нашој фондацији. Кад сам је видео у шта је израла и физички лепу девојку и да се сад бори за своје место под сунцем ми је пуно срце. Велико ми је задовољство и то је смисао постојања фондације. Круна је најбољи пример да је немогуће заправо могуће - рекао је између осталог први човек престонице.

Док је гледала прилог Круни су очи биле пуне суза. На неколико минута се вратила у период када се борила са опаком болешћу - Буркитов лимфом, малигну болест, ретку и агресивну.

- Ја сам се погледала у огледало и сабрала колико сам интервенција имала вађења крви. Моја једина брига у том тренутку је била како ја тако исечена и половна да се удам - нашалила се Круна у својој муци.

Како су године пролазиле здравствено стање Митровићеве је било све боље. Она је сада прелепа млада девојка која на професионалан начин ради свој посао.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas