Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шанаја Твејн: НИЈЕ ИМПРЕСИОНИРАНА РАЈАНОМ РЕЈНОЛДСОМ, али зато обожава Адел! (ФОТО/ВИДЕО)

Заменила Бред Пита за Рајана

1670509696_profimedia-0743013882-Sania-Tvejn-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Кантри певачица позната по хитовима ''Ман! И феел лике а wоман'' и ''Yоу'ре стилл тхе оне'', 90-тих је била једна од најпопуларнијих. Шанаја Твејн (57) је такође једна од најпродаванијих женских кантри извођача у историји.
Њен спот, у коме се појављује у тиграстом ансамблу са капуљачом на глави и спомиње Бред Пита, ушао је у историју. Њен стајлинг се још увек памти, па га је недавно и поновила, у мало измењеном издању.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: "За мене не постоји лек": Селин Дион се у сузама обратила фановима (ВИДЕО)

На додели 'Бибоард мусиц аwардс'Твејн се појавила у тиграсто-црној хаљини, са прозирним деловима, и капуљачом. Све је подсећало на њен изглед из чувеног спота, једина новина је коса коју је офарбала у розе. 
Овом приликом, певачица је из свег срца запевала Аделин хит ''Роллинг ин тхе дееп'', и упитала:
- Да ли бих могла да певам као пратећи вокал Адел?

Изгледа да је било под утиском са наступа своје млађе колегинице у резиденцији Лас Вегаса.

Прочитајте још: Ана Кокић никад ВРЕЛИЈА: Дубок ДЕКОЛТЕ и МИНИЋ у првом плану (ФОТО)

На овом догађају, певачица је добила награду за музичку Икону, а имала је и наступ. Том приликом је изменила речи песме и уместо да каже Бред Пит, споменула је другог холивудског глумца, Рајана Рејнолдса, који је то вече био у публици:

'' Па ти си Рајан Рејнолдс? То ме не импресионира оно!'', запевала је она.

Фото: Профимедиа

Глумац је био веома изненађен на спомен свог имена, па је забележена његова реакција у публици.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas