· · Komentari: 0

"Za mene ne postoji lek": Selin Dion se u suzama obratila fanovima (VIDEO)

Diva ima redak poremećaj

1670507030_selin-dion.jpg
Foto: Youtube printscreen/Instagram/celin diona

Selin Dion, nedavno je otkrila da boluje od retkog poremećaja SPS (sindroma ukočene osobe), koja uzrokuje nekontrolisanu zategnutost mišića.

Pročitajte još: Ana Kokić nikad VRELIJA: Dubok DEKOLTE i MINIĆ u prvom planu (FOTO)

Slavna pevačica, u videu koji je postavila na Instagram profilu, podelila je ova saznanja sa fanovima i otkrila kako se manifestuje ova retka bolest.

Ona je u suzama i rekla, da će morati da otkaže evropsku turneju:

"Pozdrav svima, žao mi je što mi je tako dugo trebalo da vam se obratim. Nedostajete mi puno i jedva čekam da s vama ponovo razgovaram s bine - započela je Selin, a onda u suzama nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

- Uvek sam bila kao otvorena knjiga, ali dosad nisam bila spremna da govorim o ovome. Nedavno mi je dijagnostikovan redak poremećaj koji pogađa jednu od milion osoba na svetu. Sad mi je barem jasno zašto sam napade spazma. Na veliku žalost, spazam narušava moj svakodnevni život. Ponekad ne mogu da hodam, ponekad ne mogu da pričam ili da pevam. Jako mi je žao, ali ne verujem ni da ću moći da počnem turneju u februaru sledeće godine. Radim sa najboljim lekarima i sportskim lekarima kako bih vratila snagu i sposobnost da ponovo nastupam, ali moram da priznam da je u pitanju teška borba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

- Dok još učimo o ovom retkom stanju, sada znamo da je to bio uzrok grčeva od kojih sam patila - istakla je slavna pevačica i nastavila:

Pročitajte još: Važi za najpoželjnijeg domaćeg GLUMCA, a evo kako je MILAN MARIĆ izgledao pre 13 godina (FOTO)

- Nažalost, ti grčevi utiču na svaki aspekat mojeg života i otežavaju mi kretanje, te mi ne dopuštaju da koristim svoje vokalne mogućnosti na način na koji sam navikla. Teško mi je što moram da vam kažem da to znači kako neću biti spremna da nastavim svoju evropsku turneju u februaru, kako je ranije najavljivano. Volim vas i nadam se da ćemo se uskoro opet videti - dodala je Selin.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.