Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ФИЛМ

Том Круз је глумио СРБИНА! А да ли знате о ком филму је реч? (ВИДЕО)

У једном од његових првих филмова, славни глумац тумачио је лика по имену Стефан Ђорђевић.

1605018423_Capture-Tom-Kruz.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / 20тх Центурy Студиос
Oglas

Филм по имену "Алл тхе ригхт мовес", снимљен је давне 1983. године и у његму главну улогу тумачи Том Круз.

Прича прати младог американца, српског порекла који се зове Стефан Ђорђевић и који живи и учи у малом граду у Пенсилванији.

Главни приход у овом граду потиче од фабрике гвожђа у којој готово сви мушкарци раде, али Стефан одбија да крене стопама своје породице и почиње да игра амерички фудбал.

Прочитајте још: Један је од најбољих холивудских глумаца... Живот су му обележиле трагедије, а због овога се РАЗЛИКУЈЕ од других глумаца

Он успева да победи све препреке и да се избори са свим потешкоћама маленог града и да закорача ка својој будучности.

Овај филм је готово непознат и сигурни смо да га нико од вас није гледао, али можда ће вам бити интересантно да погледате филм у којем легендарни глумац као што је Том Круз носи наше старо име и презиме које се завршава на – ИЋ.

Прочитајте још: Обожавали сте је у филму "Девојка из Џерсија", а ево како данас изгледа преслатка ГЕРТИ (ФОТО)

Погледајте трејлер филма:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas