Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕЛЕВИЗИЈА

27 ГОДИНА АПСОЛУТНОГ ЛИДЕРСТВА У КРЕИРАЊУ ТЕЛЕВИЗИЈСКОГ ПРОГРАМА!

Да ли ће ријалити или серијски програм обележити нову сезону на ТВ Пинк?

1630661811_Pevacica.jpg
ФОТО: Промо
Oglas

Након претходне сезоне, која је била најуспешнија до сада за ТВ Пинк, челни људи и продукција почели су са припремом нове телевизијске сезоне већ у мају, поставивши нове циљеве како би надмашили претходну.

Фото: Промо

Најгледанија комерцијална телевизија је овог септембра званично ушла у нову, 27. телевизијску сезону, која ће као окосницу програма имати три стуба: информативни, ријалити и домаћи серијски програм, уз незаобилазне забавне емисије по којима је ТВ Пинк препознатљива.

ТВ Пинк већ 27. година препознаје потребу грађана да буду правовремено, тачно и објективно
информисани. Због тога је велика пажња посвећена управо информативном програму. Милионски
аудиторијум са територије целе Србије, свих старосних и социјалних категорија свој дан почиње уз "Ново јутро", које је према јединим званичним резултатима мерења гледаности агенције Нилсен званично најгледанији јутарњи програм свих комерцијалних емитера. Поред досадашњих водитеља – Дее Ђурђевић, Предрага Сарапе, Ирине Вукотић, Жике Николића и Светлане Грубор – у новој сезони ће ваш домаћин у „Новом викенд јутру“ бити ново лице ТВ Пинк Јована Јеремић.

Фото: Промо

Централна информативна емисија ТВ Пинк „Национални дневник“ представља спој искусних уредника са традицијом, и младих новинара који прате дух времена. Значајан део информативног програма је политички талк схоњ “Хит Твит”, кроз који се аутор и водитељ Верица Брадић са гостима различитих политичких опредељења, осврће на то како су актуелна питања видели корисници друштвених
мрежа.

Фото: Промо

Други стуб на који се ослања нова сезона је ријалити програм, а свакако један од најзначајнијих Пинкових пројеката је управо “Задруга”. Кроз четири досадашње сезоне, “Задруга” је оправдала титулу
најгледанијег ријалити програма захваљујући интересантним учесицима, чијем профилисању продукција
поклања посебну пажњу, али и константним иновацијама на техничком, садржајном и продукционом
нивоу. Поред “Задруге 5”, у новој сезони очекују вас и емисије ријалити карактера – “ДНК”, “Тренутак из
сна”, јединствени шоу програм за упознавање “Брак на невиђено” и најхуманији ТВ серијал “Кућа од
срца”.

Фото: Промо

Поред емисија ријалити карактера, гледаоци ће у новој сезони уживати у добро познатим забавним емисијама по којима је ТВ Пинк добро позната. Лате нигхт емисија Огњена Амиџића “Ami G Show” у 14. сезони доноси добру забаву, актуелне госте и луде изазове. У јубиларној 20. години емитовања Сања Маринковић ће кроз своју талк схоњ емисију “Магазин Ин” публици представити дирљиве исповести и искрене разговоре са познатима. Недељно поподне је резервисано за најгледанију емисију о познатима “Премијера – Викенд специјал”, која је освежена новим рубрикама. Осим тога, гледаоце очекује нова сезона „Папараззо лова“, као и кратки формати емисија о познатима “Премијера” и “Ексклузивно”. За телевизијску сезону 2020/2021 најављена је шеста сезона омиљеног регионалног музичког такмичења за децу до 15 година, “Пинкове звездице”.

Фото: Промо

Последњи, али сигурно не и најмање важан стуб који ће красити нову Пинкову сезону јесте домаћи серијски програм. Гледаоци ће од ове јесени имати прилику да уживају у фантастичним домаћим остварењима која окупљају значајна глумачка имена: ситком „Неки бољи људи“ редитеља Слободана Шуљагића, домаћу адаптацију најпопуларније сапунице свих времена „Династија“, као и остварење „Певачица“, које је засновано на животу и трагичној судбини Јелене Марјановић.

Фото: Промо

ТВ Пинк ће и у наредном периоду, као и у протеклих 27 година, наставити да ствара и приказује најквалитетнији садржај, који ће задовољити потребе свих група гледалаца, што је само један од разлога да останете уз најгледанију комерцијалну телевизију и у овој сезони.

Фото: Промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas