Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад си већ тако одлучио": Марија Шерифовић се потресним речима опростила од вољеног стрица

Вест о смрти Милана Шерифовића је познату певачицу јако погодила

1665586107_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-serifovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - серифовиц.
Oglas

Марија Шерифовић је данас остала без важног члана своје породице. Милан је заузимао посебно место у певачицином срцу, а о томе сведочи и њихова заједничка фотографија са веома дирљивим описом.

Испод слике, Милан је Марији јасно ставио до знања да где год била увек ће имати где да се врати и да ће за њега она увек бити дете.

- Може Марија да има година, колико год хоће, биће увек наше - дете! Може да иде где год хоће... на све континенте Света, њени корени - не мрдају: увек ће бити овде у њеном... и нашем Крагујевцу -  написао је он тада.

 

Марија Шерифовић се на свом Инстаграм профилу опростила од вољеног стрица веома емотивном поруком.

- Кад си већ тако решио... Забаци, одмори и знај да је све под контролом. Волим те - писало је на фотографији.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - серифовиц

Поред тога што је био аутор и водитељ емисије "Аутограм", најпопуларније радио емисије на подручју целе Југославије, у којој су гости били најпознатији солисти народне музике, он је јако волео риболов. 

 

Прочитајте још: Туга у дому Марије Шерифовић: Певачица остала без важне особе (ФОТО)

Аутор је књиге о риболову, првак некадашње Југославије у спортском риболову, три године је био савезни селектор за пионире и омладинце у риболову, па је Марија због тога симболично написала "забаци и одмори" на поменутој фотографији. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas