Oglas
· · Komentari: 0

"Kad si već tako odlučio": Marija Šerifović se potresnim rečima oprostila od voljenog strica

Vest o smrti Milana Šerifovića je poznatu pevačicu jako pogodila

1665586107_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-serifovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - serifovic.
Oglas

Marija Šerifović je danas ostala bez važnog člana svoje porodice. Milan je zauzimao posebno mesto u pevačicinom srcu, a o tome svedoči i njihova zajednička fotografija sa veoma dirljivim opisom.

Ispod slike, Milan je Mariji jasno stavio do znanja da gde god bila uvek će imati gde da se vrati i da će za njega ona uvek biti dete.

- Može Marija da ima godina, koliko god hoće, biće uvek naše - dete! Može da ide gde god hoće... na sve kontinente Sveta, njeni koreni - ne mrdaju: uvek će biti ovde u njenom... i našem Kragujevcu -  napisao je on tada.

 

Marija Šerifović se na svom Instagram profilu oprostila od voljenog strica veoma emotivnom porukom.

- Kad si već tako rešio... Zabaci, odmori i znaj da je sve pod kontrolom. Volim te - pisalo je na fotografiji.

Foto: Printscreen/ Instagram - serifovic

Pored toga što je bio autor i voditelj emisije "Autogram", najpopularnije radio emisije na području cele Jugoslavije, u kojoj su gosti bili najpoznatiji solisti narodne muzike, on je jako voleo ribolov. 

 

Pročitajte još: Tuga u domu Marije Šerifović: Pevačica ostala bez važne osobe (FOTO)

Autor je knjige o ribolovu, prvak nekadašnje Jugoslavije u sportskom ribolovu, tri godine je bio savezni selektor za pionire i omladince u ribolovu, pa je Marija zbog toga simbolično napisala "zabaci i odmori" na pomenutoj fotografiji. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas