· · Коментари: 0
специјална емисија

„Летњих 150 минута“ – од понедељка, 5. јула: Сваког радног дана у 13х на Првој телевизији

Емисија „150 минута“ и ове године имаће своје летње издање које ће водити већ устаљени водитељски трио – Мира Лекић, Дејан Пантелић и Милош Урошевић.

1625229980_lekic-copy.jpg
ФОТО: Прва телевизија

Од данас, сваког радног дана у 13 часова гледаоци ће се информисати не само о најважнијим догађајима у земљи и свету већ ће свакодневно добијати непоходну дозу корисних и занимљивих савета у врелим летњим данима. Домаћини емисије разговараће у студију са бројним гостима о најактуелнијим темама из свих области – здравља, културе, спорта и забаве. 

Стални део екипе у студију биће новинарка Прве Катарина Манојловић која ће нам свакодневно кувати и давати занимљиве идеје за рецепте, које намирнице и јела пријају и окрепљују тело на високим температурама, а сазнаћемо И многе цаке које ће учинити да се осећамо као кулинарски магови. ​

Новинарска екипа емисије облизаће целу Србију и информисати о најзанимљивијим догађајима и манифестацијама, сазнаћемо и које су то дестинације у Србији које туристи највише воле да посећују током врелих дана, а емисија ће обиловати и приморским причама. „Летњих 150 минута биће право освежење јер је то нашим  гледаоцима потребно. И нећемо их изневерити.

Уреднице Маја Милетић, Јована Малетић, моја маленкост као и читав новинарски тим пратимо све важне и корисне информације, идемо у корак са актуелношћу  али водимо гледаоце и на планине, море и на сва лепа места у Србији. Тражимо догађаје које људима могу да улепшају летње дане. Нећемо заобићи ни инфлуенс сцену, шта је оно што изазива највише коментара на друштвеним мрежама, а гледаоци ће имати прилику да кувају са нама сваки радни дан” каже једна од уредница И водитељка омиљене колажне дневне емисије “150 минута”.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.