Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл била је у браку са познатим продуцентом: Њихова свадба трајала је ЧЕТИРИ ДАНА, а разишли су се из једног разлога (ФОТО)

Пре него што су стали на "луди камен", били су седам година у вези

1665485251_meganmarkl.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл је била глумица и појављивала се на малим екранима, али је постала светски позната када је упловила у везу са Харијем 2016. године.

Од тог дана, интересовање за њен приватан живот не јењава, посебно од када су Хари и она изашли из краљевске породице и дали чувени интервју код Опре Винфри.

Иако је Меган отворено говорила о свему, једну ствар ипак вешто заобилази, а у питању је њен први брак.

Наиме, Меган је пре Харија била у браку са америчким продуцентом Тревором Енгелсоном. Њих двоје су се венчали 2011. године, а свадба је трајала чак четири дана. Венчали су се на плажи на Јамајци пред 100 званица.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија Љиљане Благојевић и Калине Ковачевић из 1987: Да ли бисте препознали глумице? (ФОТО)

Меган је тада имала једноставну, дугачку белу хаљину са сребрним појасом и пуштену косу, а младожења је био у белој кошуљи и панталонама. Млада се потом пресвука у жути бикини и плесала је на плажи уз драге људе и коктеле до јутра.

Седам годину су били у вези

Пре него што су ступили у брак, Меган и Тревор су били чак седам година заједно. Ипак, њихов брак је трајао само две године, од 2011. до 2013. године. Званично је окончан 2014. године, како су тада рекли, због "непремостивих разлика".

У доба док су још били само у вези, Меган је својим најближим пријатељима открила како је Тревор не подржава у њеној глумачкој каријери.

Према речима људи из Меганиног блиског окружења, њеном бившем супругу није се свидело колико се Меган променила након нагле популарности њене улоге у серији "Суитс".

У књизи "Финдинг Фреедом" наводи се да је Енгелсон уживао у томе да Меган зависи од њега у сваком смислу, па му је њена популарност веома засметала.

Тревор је сада у браку са нутриционисткињом Трејси Карленд. Он је своју изабраницу, иначе ћерку банкара мултимилионера, запросио само две недеље после венчања принца Харија и Меган Маркл иако су у том тренутку били заједно само седам месеци.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas