· · Коментари: 0
ТВ Прва

Нова хумористичка серија “Три мушкарца и тетка”, Милан Васић: “Сви смо се ужелели добре комедије”

Од 23. фебруара, од уторка до петка у 20 часова на Првој.

1613046945_MAR06995.JPG
Фото: промо

Топла и духовита прича као и фантастична глумачка постава главни су адути нове домаће серије која ће стартовати на Првој телевизији од 23. фебруара И приказивати се уторком, средом, четвртком и петком у 20 часова. У занимљвим, комичним али и напетим ситуацијама пратићемо живот једне породице у којој главну реч воде богата тетка Милка, стари партијски кадар из деведесетих И њени братанци Љуба и Јовиша. Главне улоге тумаче Сека Саблић, Петар Божовић, Цеца Бојковић, Марко Јанкетић, Милан Васић И Христина Поповић. “Екипа је супер. Марко Јанкетић и ја се допуњујемо импровизацијама, али нам добро иде”, каже Христина Поповић која тумачи лик Радмилле Папић, лудо И хронично заљубљене у Љубу.

“Ја њега волим, али не знам да ли он мене не воли, а он не зна да мене воли, а мисли да ме не воли” кроз осмех објашњава Христина компликован однос између Радмиле И Љубе. “Радмила је неодрасла жена која је заштићено живела у својој породици и богатство стекла продајом меса. Тако да је она принцеза меса која је јако заљубљена у Љубу и то показује на неки уврнут начин И даје све од себе да допре до његовог срца” каже Христина.

Неодољивог шармера Љубу, тумачи популарни млади глумац Марко Јанкетић који на занимљив начин описује свој лик И догађаје у серији: “Ово је комедија карактера и ситуација тако да биће разних смешних сцена. Само психопата може да се заљуби у оваквог лика. Љубиша је један женскарош, лош према женама, човек који воли провод, да живи од данас до сутра и због тог немарног живота се нон стоп уваљује у неке незгодне ситуације које могу да буду И доста духовите. Беспослена бараба која троши туђе паре и проводи се и ужива у животу. Све оно што бисмо сви волелил да будемо, заправо да немамо никакву одговорност”, објашњава Марко.

Фото: промо

Љубина сушта супротност је његов брат Јовиша којег игра Милан Васић. Јовиша је смотан и слабо комуникативан, али је геније за компјутере И отац деветогодишњег дечака Вељка којег је добио из кратког И непланираног брака. “Дивна је екипа, у страрту кад кажеш Сека Саблић и Петар Божовић који играју главне улоге, мислим да довољно говори. Срећан сам како је све почело и мислим да ће ово ићи баш добро. Сви смо се ужелели добре комедије, нарочито у овом периоду короне. То видим И по коментарима људи на друштвеним мрежама. Откад сам избацио на инстаграму информацију да смо почели да снимамо ову комедију, добијам баш много порука, да су људи срећни због тога и да једва чекају да гледају хумористичку серију”, каже Васић. .

Нема сумње да ће “Три мушкарца и тетка” својим комичним заплетима и фантастичном глумачком поставом обарати нове рекорде гледаности. У серији играју и Атанасије Штогрен, Бане Видаковић, Маријана Мићић, Бранко Јовановић, Теодора Бјелица, Мина Совтић, Ана Франић, Слободан Стефановић, Миомира Драгичевић, Тијана Кондић, Милан Пајић. Редитељ је Павле Вучковић, а креатори серије Данијел Ђурић и Никола Буровац испред продуцентске куће Инновативе Продуцтион.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.