Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕД ТВ

ОНИ СУ ОСВОЈИЛИ ИНСТАГРАМ – ПАЗИТЕ СЕ, ЈЕР ЋЕ ОСВОЈИТИ И ВАША ЈУТРА: Најпопуларнији инфлуенсери у сваког дана у 11х на РЕД ТВу!

Кад смо помислили да инфлуенсери не могу бити популарнији - добили су прилику да све оно што раде на друштвеним мрежама које су покорили и због чега су популарни, пренесу на телевизију.

1603185274_Ana-Cale-Sara-Ruza.jpg
Фото: Промо
Oglas

Млади, талентовани, занимљиви, идоли тинејџера кренули су да враћају младе телевизији, коју су заменили друштвеним мрежама, али и да тренди, новим и интересантним садржајем задрже ТВ публику. Пре само две недеље почела је са радом РЕД ТВ, телевизија која је са добро познатих апликација преселила најпопуларнија лица.

РЕД ТВ доноси најкаснији јутарњи програм у Србији - “Устанак”. Кроз једночасовни програм, сваког дана од 11х, воде вас звезде јутјуба и инстаграма – Ружа Рупић, Сара Станковић, Цале, Анна Лазаревић, Јенни Мартин, Јана Дачовић, Цоне, Дуxа, Супер Цвета, Лошми Панда, Адо, Стефан Милошевић Панда и Филип Ђукић.

Јутарњи програм који почиње онда када се остали завршавају, идеалан за све оне који воле мало дуже да спавају или су просто уморни од банчења. Инфлуенсерски великани коментаришу најзанимљивије виралне објаве на Интернету. Дају савете: од фитнеса, преко исхране, моде, до тога како постати јутјубер и како се најбоље фоткати за Инстаграм. Незаобилазни су и прилози, као и интервјуи са разним познатим, признатим и интереснтним људима. И наравно – смех до суза! А ево ко стоји иза емсије “Устанак” на црвеној телевизији:

Фото: Промо

Ружа Рупић публици је позната као певачица, а онда се окренула Јутјубу и Инстаграму и постала инфлуенсерка. Ова млада и лепа инфлуенсерка, заносног вокала пре “Устанка” се опробала у водитељском послу, те јој појављивање на великим екранима није ни мало страно.

Сара Станковић - жива барбика, како је многи називају, под својим дугим ногама тресе тло Инстаграма и Јутјуба. Да, Сара је запажена инфлуенсерка и студенткиња. Поносна власница мопса који чак прети да угрози њену популарност својом хит песмом на Јутјубу.

Цалета је немогуће представити. Момак који је хумор на две ноге, налази се на свим могућим платформама: Инстаграму, Јутјубу, Тиктоку, где представља живот у Србији на духовит начин. Каже да воли изазове, због чега је и прихватио да буде водитељ “Устанка” на РЕД ТВ-у.

Анна Лазаревић је несвакидашња девојка, која поред тога што плени лепотом, снима за Јутјуб, фотка се за Инстаграму и пева, бави се и фубалом. Главни сегмент ове омиљене Инфлуенсерке у “Устанку” је да учи познате да буду јутјубери и махом ће бити у тандему са Цалетом.

Фото: Промо

Јенни Мартин је завршила глуму у Мадриду, а онда је Тенерифе заменила Београдом када се заљубила у нашег глумца Уроша Јовчића на снимању филма „Монтевидео, Бог те видео“. Осим љубави, Јенни је у Србији пронашла и каријеру – добила је статус инфлуенсера, захваљујући занимљивом садржају који пласира на свом Инстаграм профилу и Јутјуб каналу. Њена спољашњост апсолутно се слаже слатким изговором српског језика, уз убацивање шпанских и енглеских речи. Поред тога што је једна водитељки “Устанка”, од скоро је и резидент певачица у забавној емисији “Ами Г Схоw“, код Огњена Амиџића.

Јутјуб звезда која је покорила и Инстаграм, још једно је лице “Устанка”. Јана Дачовић не само што сигурно корача светом моделинга, већ и у другим сегментима живота и својих интересовања је више него успешна, те се показала да није само лепо лице. Издала је две књиге, а након тога је основала свој бренд и на тржиште избацила чак три парфема. Од ове године постала је и једана од првих у свету и једина инфлуенсерка код нас која је потписала уговор са Елите Модел Wорлд агенцијом.

Немања Арсић – Цоне, студира рачунарску мултимедију и успешан је јутјубер. На свом каналу се базира на скечевима, занимљивим изазовима и влоговима. Амбасадор је Уницефа и обожава путовања, тако да на Инстаграму његови верни пратиоци могу да виде велики део његовог живота и његових интересовања које неретко качи.

Душан Вуковић – Дукса, прослављени јутјубер, обожава изазове и свој канал бажира управо на истим. Обожава како каже “прорачунат ризик” и труди се да своје пратиоце на Инстаграму информише о свом свакодневном животу, за који многобројна публика каже да свакако није типичан.

Стефан Милошевић Панда је омиљени радијски водитељ, Филип Ђукић је таттоо мастор, искусни ријалити учесник, однедавно и јутјубер. Обојица бивши задругари. Представљање водитеља јутарњег програма “Устанак” се са намером завршава са њима, јер да не постоје –требало би их измислити. Као јинг и јанг, као ноћ и дан, један црн и ишаран, други брадат и плав, неозбиљни кад треба и озбиљни кад не треба. Оно што је сигурно, каква год да су вам јутра – са њима ће бити боља!

Супер Цвета, „мало већа девојка“ или „скиннy легенд“ како саму себе назива, дебељуца чије ставове обожавате и обожавамо. Промовише „бодy поситиве“ – тренд који је захватио свет. Нема цензуру и врло бритко, духовито и отворено говори о разним темама. Супер Цвета је свој Инстаграм профил искористила да покаже свима колико је важно волети и прихватити себе, бити срећан са собом и да нико не може и не треба да намеће шта је прихватљиво или не на друштвеним мрежама и ван њих.

Фото: Промо

Адема Дураковића – Ада знамо као популарног радијског водитеља, пореклом из Берана. “Уколико мораш одабрати једну карактеристику која ће те пратити кроз живот – одабери смисао за хумор!” – његов је мото, а уз Цвету и Лошмија Панду, потрудиће се да то и ваљано испрати.

Милоша Ивановића – Лошми Панду таттоо артиста из Новог сада, знамо као урнебесног јутјубера и инстаграмера. Инфлуенсер, хедониста, гурман, сапутник псећег мудраца Милета. Верује да му је задатак, као и привилегија да засмеје људе. Дели надимак и занимање са наредна два водитеља.

Поред оваквих имена које боје свако РЕД ТВ јутро, довољно је само да заинтригирамо са дешавањима, али не и да превише откријемо. Нова ера забаве је ту! И не морате аларме да навијате напокон рано. Другачији јутарњи програм је почео! И укљуците РЕД ТВ, можда “Устанак” и даље траје...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas