Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Водитељ Урош Јовчић о новој сезони квиза „Штоперица“: „Такмичари ми сада сами прилазе“

Од 18. марта, радним данима у 18.20х на Б92.

1615981771_IMGL7909.JPG
Фото: промо
Oglas

Нова сезона омиљеног забавно-едукативног квиза „Штоперица“ стартује данас у 18.20 часова на Б92, а улози водитеља нас и овај пут дочекује шармантни млади глумац Урош Јовчић.

- Ове године смо екипа и ја кренули од Златибора и Ужица, па наставили преко Пожеге, Чачка, Новог Сада, Сремских Карловаца, Пожеге. Иза мене је цела једна сезона па су људи навикли да ме виђају на улици како тражим такмичаре. Ситуација је сада таква да потенцијални такмичари сами прилазе што мени доста олакшава посао. Дешавало се да у исто време неколико потенцијалних учесника приђе и онда сам такмичара који ће учествовати у квизу бирао методом бацања новчића - открива Урош.

Формат квиза је остаје исти, а главни фокус је на такмичирама и њиховом знању и сналажљивости. Водитељ Штоперице каже да су наши суграђани добри када је реч о општој информисаности: “Наш народ је веома информисан и свашта нешто знају али некад утицај треме због камера често учини да се такмичари збуне, што опет доприноси доброј забави у самом квизу”. На питање шта га највише засмејава током разговора са такмичарима, одговара: “Не насмеје ме погрешан одговор, него њихова непосредност или збуњеност после постављања питања. Дешавало ми се да се изненадим на одговоре учесника који нпр. никада нису чули за музичку групу “Нирвана” или “Партибрејкерсе”. Такође, било је и ситуација да таман кренемо у игру, а такмичар самоуверено да погрешан одговор на прво питање и заврши своје учествовање”. 

Обзиром да су питања из опште културе, Урош верује да би се И сам добро снашао као такмичар: “Све зависи од тога ко је водитељ и какав би сет питања добио. Да сам себе пропитујем, сигурно бих узео бар загарантовану суму од 3.000 динара, а за остало бих се надао неком миксу знања и среће”.

Јовчића је глумца одмах заволела у улози водитеља овог квиза, а он истиче да никада није калкулисао или планирао пројекте, што је био случај и са Штоперицом: “Моје примарно занимање је глума што ми је олакшало улогу водитеља у овом квизу. У свом матичном позоришту Бошко Буха спремам дечију представу “Хајди” у режији Ђурђе Тешић, а што се тиче снимања, очекујем ускоро реализацију нове сезоне серије “Клан” Бобана Скерлића”.

Водитељ истиче да за сада ужива у улози водитеља И има само речи хвале за екупу која реализује Штоперицу: “Све похвале мојој дивној и уиграној екипи која ми доста олакшава,помаже и “чува” током снимања. Увек су позитивни, насмејани и професионални па дуга и напорна снимања прођу много лакше и лепше. Иако сам ја једино лице које је испред камере, без њих овај пројекат сигурно не би изгледао онако како изгледа”. 

Урош додаје да је кроз овај квиз успео да боље упозна нашу лепу земљу али и суграђане који екипу увек И у сваком граду дочекају раширених руку.

Квиз „Штоперица“ се састоји из две рунде, при чему се време за одговарање мери штоперицом. У првој рунди такмичари одговарају на три питања, а за сваки одговор имају на располагању по 10 секунди. Уколико тачно одговоре, освајају загарантовану суму. У другој рунди их чека шест питања, са по 20 секунди за сваки одговор. У зависности од брзине и тачности одговора које дају, могу да освоје и до 15.000 динара.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas