· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Данас је права бомба, а ево како је Даница Максимовић изгледала у младости док је сламала мушка срца (ФОТО)

Она је дама од стила и прелепа жена, а и у младости је мамила уздахе мушкараца.

1614628708_Danica-Maksimovic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / данyмакси

Позната глумица Даница Максимовић важи за једну од најлепших српских глумица. Рођена је у Рељинцима, а са непуних годину дана са родитељима се преселила у Аранђеловац, где је одрасла, завршила основну школу, а потом и Гимназију „Милош Савковић”. 

Као девојчица била је члан рецитаторских секција, а дуго година се бавила и фолклором и балетом.

У деветнаестој години преселила се у Београд. Глуму је завршила на Факултету драмских уметности у Београду, у класи професора Миње Дедића, заједно са Браниславом Лечићем и Даром Џокић.

Прочитајте још: Дара Џокић некад и сад: Да ли бисте је препознали? (ФОТО)

Прву улогу на филму одиграла је 1980. у филму "Хајдук". Уз Тању Бошковић, Миленка Павлова и Радета Марјановића, дуго је била носилац позоришног репертоара Позоришта на Теразијама.

Даница је одувек привлачила пажњу, а мушкарце је посебно остављала без даха. Како је изгледала у младости и да ли се много променила, процените сами.

Прочитајте још: Њена појава и данас оставља без даха: Препознајете ли глумицу са слике? (ФОТО)

Прочитајте још: Не зове се Ана: А да ли знате шта уопште значи надимак БЕКУТА који ју је прославио?

Слободоумна, зеленоока глумица још у младости је била заносна лепотица.

Прочитајте још: "У неким тренуцима зажалим што нисам постала мајка": Емотивна исповест Горице Поповић оставља без даха

Морамо приметити да Даница и дан данас изгледа чаробно и да јој године не могу ништа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.