· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJA

Dara Džokić nekad i sad: Da li biste je prepoznali? (FOTO)

Popularna glumica oduvek je plenila pažnju prirodnim izgledom i šarmom

1613659082_dara.jpg
Foto: YouTube printscreen /Edu TV

Slavna glumica Dara Džokić, ostvarila se u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ulogama. Rođena je 20. decembra 1955.godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon čega je upisala Fakultet dramskih umetnosti. 

Pročitajte još: Tanja Savić otišla u Australiju, kreće odlučujuća borba: Očekuje je sudbnosni susret

Nakon završenih studija, počela je njena pozorišna karijera. Prva pozorišna uloga bila je 1979.godine u predstavi „Savremenik”, u Ateljeu 212 gde i danas radi.  Od početka svoje karijere, plenila je prirodnim izgledom, a u prilog tome je i fotografija koju je nedavno postavila na Instagram iz 1985. godine, kada se slikala za svoju prvu naslovnu stranu, tada popularnog magazina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

Prva televizijska uloga bila joj je u drami „Edmond”, a nakon toga karijera počinje da joj ide uzlaznom putanjom, pa su počele da se nižu uloge u filmovima: "Dečko koji obećava", "Bele udovice", "Obećana zemlja", "Azra", "Knedle sa šljivama", "Promeni me" i mnogi drugi, a prva televizijska serija bila je "Otpisani".Dara je u braku bila sa slavnim novinarom Bogdanom Tirnanićem Tirketom, sa kojim je dobila ćerku Jovanu. 

 Da su godine samo broj, pokazuju i novije fotografije, jer i dalje pleni svojim šarmom i veselim duhom, a nedavno je postala i baka preslatke Katarine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.