· · Коментари: 0

2007. проглашена је НАЈЛЕПШОМ ДЕВОЈЧИЦОМ НА СВЕТУ: Данас изгледа очаравајуће и поседује милионе (ФОТО)

Због невероватне лепоте и данас привлачи пажњу где год да се појави

1656664038_najlepsadevojcica.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/тхyланеблондеау

Тилан Блондо 2007. проглашена је најлепшом девојчицом на целом свету. Пре неколико дана појавила се на ревији чувеног бренда "Кензо" током Недеље моде у Паризу.

Том приликом, појавила се у гардероби коју потписује овај чувени бренд. Целом одевном комбинацијом доминирао је тексас, а посебно су биле необичне фармерке са цветним мотивима. Стајлинг је у великој мери подсетио на моду из деведесетих година.

Једноставна бела мајица и оверсизе тексас употпуниле су комбинацију. Црвена торбица "разбила" је преовлађујуће плаве тонове. Лепа Францускиња пре неколико година покренула је сопствену модну линију.

Прочитајте још: Ана КОКИЋ никада искреније о својој КАРИЈЕРИ: "То ми је довољно да једног дана кажем МОЈ ЖИВОТ..." (ФОТО)

Занимљив је податак да скоро да и не постоји бренд чије заштитно лице није била, а испред објектива је још од малих ногу.

Прочитајте још: Испливали шокантни детаљи из живота МАЈКЛА ЏЕКСОНА: "Краља попа" су два пута проналазили клинички мртвог, имао је поремећени ум"

Лепоту је наследила од познатих родитеља, фудбалера Патрика Блонда и француске глумице и ТВ водитељке Веронике Лубри. У Паризу је пореде са чувеном Брижит Бардо. Имала је свега 4 године када је започела манекенску каријеру и тада је била део ревије Жан Пол Готијеа. На првој насловној страни појавила се када је имала 6 година.

Верена је и ужива у љубави са француским DJ-ом Бенџамином Аталом.

Прочитајте још: Милица ПАВЛОВИЋ предала тужбу против АНЕ НИКОЛИЋ, а онда је уследио ШОК ОДГОВОР (ВИДЕО)

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.