Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

А шта ће рећи ДУШКО? Карлеуша запалила мреже са само три комада чипке на ГОЛОМ ТЕЛУ (ФОТО)

Највећа звезда са наших простора не престаје да интригира јавност.

1612098964_karleusa.png
Фото: InstagramScreenShot/karleusastar
Oglas

Јелена Карлеуша још једном је потврдила да нико не може да изазове већу буру реакција фанова на друштвеним мрежама као што то она зна да уради. Посебно када објави фотографију у провокативним комадима.

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Овог пута отишла је корак даље - фотографисала се у провокативном доњем вешу. Минимална црна чипка прекрила је само најинтимније делове на њеном телу. Као додатак провокативном издању, огрнула је комад од плавичастог тила налик на крила.

Прочитајте још: Појавиле су се нове слике: Какву лепотицу шета Биковић - горе друштвене мреже! (ФОТО)

У опису фотографије послала је снажну поруку.

- Обожавање је екстремни облик љубави - то је врста неупитне оданости - написала је Карлеуша уз емотикон љубичастог ђавола.

Прочитајте још: ПРВА ФОТОГРАФИЈА: Позната глумица у улози Лејди Ди... Људи у шоку (ФОТО)

Шта ће Душко речи на још једну у низу њених провокативних фотографија, остаје да видимо. У сваком случају, за само неколико сати фотографија је добила више од 100 хиљада лајкова и скоро хиљаду коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas