· · Komentari: 0
SMEŠNO

Koristila ime Džordža Klunija da bi rezervisala sto u restoranu, a onda je glumac pozvao

Zvezda filma "50 nijansi sive", ispričala je zanimljiv detalj.

1611673205_dakor.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Dakota Džonson, koju je publika zavolela u filmu "50 nijansi sive", gostujući u jednoj emisiji otvoreno je pričala o svom problemu sa depresijom, ali i detaljima koji nisu poznati javnosti.

Pročitajte još: "Nisam izvršio višestruko ubistvo": Aca Lukas prvi put javno progovorio o privođenju

- Verovatno ću ići na terapije do kraja života, ali to je okej, jer učenje o tome kako biti čovek ustvari se nikad ne završava. Sve u svemu, zahvalna sam na psihologiji jer mi zaista pomaže. Imam sreće što sam okružena ljudima koji mi stalno govore da se otvorim, zagledam u srž problema i dublje istražujem samu sebe - izjavila je 31-godišnja glumica,  a onda otkrila da je koristila ime Džordža Klunija, kako bi rezervisala mesto u restoranu:

 - Nije mi trebao najbolji sto, već samo rezervacija i onda sam upotrebila njegovo ime -izjavila je mlada Dakota i otkrila kako je glumac reagovao:

Pročitajte još: Saga o HARI POTERU se nastavlja? Stiže SERIJA, da li će je pisati Džoan Rouling?

- Džordž i ja nikad se nismo upoznali, ali bio je totalno kul! Javio mi se i rekao: - Čuo sam šta si napravila, a ja sam samo pomislila: "O moj Bože!"...  Bio je zbilja kul- izjavila je Džonson.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.