· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аца Лукас ухватио Соњу у превари: "Хватао сам је за косу и тресао се од беса"

Аца Лукас јуче је одржао промоцију књиге "Ово сам ја", на којој је окупио велики број познатих личности

1624468711_aca-lukas.jpg
Фото: Атаимагес

Певач је у овом делу открио све детаље везане за свој живот, који је пун разних успона и падова. Открио је све о браку са Соњом Вуксановић, али се дотакао и тренутка, када је сазнао да је почела да га вара, након што се са вратила са пута из Америке на ком је била са Лепом Бреном, јер Аца није успео да добије визу:

Прочитајте још: Ксенија Кнежевић из групе Хуррицане коначно показала дечка: Пали сочни пољупци и загрљаји (ВИДЕО)

- Вратила се насмејана, срећа јој се видела на лицу. Лежао сам на кревету и играо неку хазардерску игру… На срећу или на несрећу - угледам Соњин таблет… Укључим таблет и видим непотписану поруку, али са ликом пошиљаоца. Сличица, на њој неки брадоња. Порука упућена из Америке.

Хвалио се да је био са женом Аце Лукаса

-Полудео сам, ухватио сам је за косу и једва се суздржао да не направим неку већу глупост. Тресао сам се као падавичар. "Сад можеш да ме тужиш за насиље", драо сам се и изашао напоље. Након тога позвао сам Лепу Брену која је порекла да је било ишта између Соње и Мајамија, а касније јесам, видео снимак на ком Брена теши Соњу говорећи јој: "Ма шта се нервираш, шта ће теби тај клошар и наркоман". После неколико дана чуо је како се Мајами хвали да је "ка*ао жену Аце Лукаса", "Е то је већ било превише, позовем га поново": "Види сисо једна, ниси је*о мене, па да се хвалиш због тога. А ако свратиш у Београд, рачунај да ћеш играти на Параолимпијади. Прекинуо сам везу. После три месеца Мајами је дошао у Београд. Све време је имао обезбеђење. Преко посредника је нудио паре да изгладимо односе. То је био коначан крај једне илузије да ћемо се Соња и ја можда помирити- пише у књизи Аце Лукаса.

Аца, како се наводи, није препознао дотичног, те је питао Виктора Живојиновића, који му је објаснио да се ради о "нашем НБА играчу, бившем мужу светског топ-модела".

На основу описа многи су дошли до закључка да је наводно реч о кошаркашу Марку Јарићу, кога је, како се даље наводи, Лукас у књизи крио иза псеудонима "Мајами". Лукас је на промоцији открио да се чуо са Соњом након што су изашли делови из књиге.

Прочитајте још: Туга у дому познатог репера: Преминуо отац Вука Моба (ФОТО)

- Нисам ништа желео да кријем и не би требало нико да се љути. Чуо сам се са Соњом и она је океј са тим. Сметали су јој поједини натписи у медијима протеклих дана, али је преживела - рекао је фолкер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.