· · Komentari: 0
OTVORENO

Aca Lukas uhvatio Sonju u prevari: "Hvatao sam je za kosu i tresao se od besa"

Aca Lukas juče je održao promociju knjige "Ovo sam ja", na kojoj je okupio veliki broj poznatih ličnosti

1624468711_aca-lukas.jpg
Foto: Ataimages

Pevač je u ovom delu otkrio sve detalje vezane za svoj život, koji je pun raznih uspona i padova. Otkrio je sve o braku sa Sonjom Vuksanović, ali se dotakao i trenutka, kada je saznao da je počela da ga vara, nakon što se sa vratila sa puta iz Amerike na kom je bila sa Lepom Brenom, jer Aca nije uspeo da dobije vizu:

Pročitajte još: Ksenija Knežević iz grupe Hurricane konačno pokazala dečka: Pali sočni poljupci i zagrljaji (VIDEO)

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću - ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike.

Hvalio se da je bio sa ženom Ace Lukasa

-Poludeo sam, uhvatio sam je za kosu i jedva se suzdržao da ne napravim neku veću glupost. Tresao sam se kao padavičar. "Sad možeš da me tužiš za nasilje", drao sam se i izašao napolje. Nakon toga pozvao sam Lepu Brenu koja je porekla da je bilo išta između Sonje i Majamija, a kasnije jesam, video snimak na kom Brena teši Sonju govoreći joj: "Ma šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman". Posle nekoliko dana čuo je kako se Majami hvali da je "ka*ao ženu Ace Lukasa", "E to je već bilo previše, pozovem ga ponovo": "Vidi siso jedna, nisi je*o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi. Prekinuo sam vezu. Posle tri meseca Majami je došao u Beograd. Sve vreme je imao obezbeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. To je bio konačan kraj jedne iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti- piše u knjizi Ace Lukasa.

Aca, kako se navodi, nije prepoznao dotičnog, te je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela".

Na osnovu opisa mnogi su došli do zaključka da je navodno reč o košarkašu Marku Jariću, koga je, kako se dalje navodi, Lukas u knjizi krio iza pseudonima "Majami". Lukas je na promociji otkrio da se čuo sa Sonjom nakon što su izašli delovi iz knjige.

Pročitajte još: Tuga u domu poznatog repera: Preminuo otac Vuka Moba (FOTO)

- Nisam ništa želeo da krijem i ne bi trebalo niko da se ljuti. Čuo sam se sa Sonjom i ona je okej sa tim. Smetali su joj pojedini natpisi u medijima proteklih dana, ali je preživela - rekao je folker.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.