· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ацо Пејовић открио какава је била Силвана Арменулић!

Песма „Поноћ“ Жељка Јоксимовића коју су за филм „Тома“ отпевали Ацо Пејовић и Сузана Бранковић за свега неколико дана доспела је у „трендинг“ у нашој и земљама региона

1631895611_aco-pejovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Обоје су имали веома занимљиве приче о томе како су заправо ангажовани да буду део овог филма. 

Прочитајте још: Ана Севић поново трудна? Певачица чека треће дете

- Као што каже изрека: Није коме је речено већ коме је суђено. Силванине песме за филм требало је да пева Илма Карахмет, али се нажалост разболела прошле године и Жељко ме је позвао да „ускочим“ али само једнократно, док Илма не оздрави. Била сам тада код родитеља у Зајечару али како са собом увек носим покретни студио јер радим пратеће вокале, снимила сам то што ми је тражио – казала је некадашња чланица бенда Беаутy qуеенс у емисји "Кец на једанаест".

– Када је преслушао позвао ме је и казао да не може да верује да сам тако отпевала. И тако сам остала. Већина људи изненадила се када су сазнали да је то мој глас, с обзиром на то да ме препознају по поп музици. 

Анегдота из студија Жељка Јоксимовића

- Позвао ме је и питао да ли бих хтео да отпевам неколико Томиних песама и дошао сам, наравно. Отпевао сам и тада ми је Жељко, у свом стилу, казао: Видиш, ти би стварно могао једног дана да постанеш певач, да снимиш албум. Послао је Бјели снимке и обојица су се сложили да је то то – казао је Пејовић с осмехом. – Много волим Тому и то знају људи који ме слушају. Пред крај наступа увек отпевам неколико његових песама. Он је за мене број 1. Али, да би певао његове песме мораш да осетиш његову душу и патњу. 

Пејовић је казао и да је филм досад гледао сигурно десет пута

- И сваки пут сам заплакао. Морам признати да ми се то готово сваки пут догоди уз песму „Љиљана“, јер је у потпуно другачијем аранжману – казао је познати певач. 

Сузана и Ацо открили су да ће ускоро снимати и спот за песму „Поноћ“, и Бошку и Александри рекли колико им је криво што премијеру нису дочекали Тозовац и Новица Здравковић, јер су они били велики део овог филма. Ацо је казао и да би о Силвани могао да буде снимљен сјајан филм. 

- Знам много анегдота и прича о њој. Силвана је била озбиљан мангуп и сигуран сам да би и филм о њој био сјајан, мада и у овом има значајно место – рекао је Пејовић. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.