Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ацо Пејовић по први пут о причама да је преварио супругу: "Ја сам породицу зидао на озбиљним темељима"

Певач истиче да га гласине не дотичу

1711440713_brena_lady_b_08112023_0023.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Ацо Пејовић ужива у складном браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке - Магдалену, Марију и Иву.

Наиме, недавно су почеле да круже приче о неверству Аца Пејовића, а сада је певач ставио тачку на прозивке и истакао да се не обазире на њих, јер је у потпуности посвећен својом супрузи.

- Мене то не дотиче, било какве објаве, било шта... Ни мене ни моју породицу. Ја сам своју породицу зидао озбиљним темељима, а ти темељи су толико чврсти да нисам баш сигуран да нечија торпеда могу да их сруше - рекао је певач и открио како његова породица реагује на такве коментаре:

- Ми се смејемо кући кад седимо - рекао је за емисију "Еглам".

Биљана и он су се венчали одмах након што је она завршила средњу школу, а он неретко истиче колика му је она подршка у животу.

Биљана је својевремено преживела трауматично искуство - излив крви у мозак, Ацо је остао потпуно скрхан, али је покушавао да буде присебан и да помогне својој жени у најтежем периоду.

- Трудимо се да све то што нам се догодило заборавимо и оставимо по страни. Моја жена се сада одлично осећа и оно што је најважније, нема никаквих проблема. Настављамо уз Божју помоћ - рекао је тада Пејовић, али признаје да га је ипак та ситуација драстично променила:

- И супруга и ја доста смо се променили, на првом месту кориговали смо однос према људима и послу и потпуно другачије сагледавамо ствари око нас. Све то што се њој догодило прихватили смо као неку врсту упозорења да мало успоримо и променимо стил живота.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas