Oglas
· · Komentari: 0

Aco Pejović po prvi put o pričama da je prevario suprugu: "Ja sam porodicu zidao na ozbiljnim temeljima"

Pevač ističe da ga glasine ne dotiču

1711440713_brena_lady_b_08112023_0023.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu.

Naime, nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih, jer je u potpunosti posvećen svojom supruzi.

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše - rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare:

- Mi se smejemo kući kad sedimo - rekao je za emisiju "Eglam".

Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu, a on neretko ističe kolika mu je ona podrška u životu.

Biljana je svojevremeno preživela traumatično iskustvo - izliv krvi u mozak, Aco je ostao potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

- Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć - rekao je tada Pejović, ali priznaje da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

- I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas