Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМЕНА

АДЕЛ након НЕВЕРОВАТНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ ТЕЛА, открила која КЊИГА је утицала на то да окрене нови лист у свом животу (ФОТО)

Животне промене!

1599394573_Adel.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Аделе
Oglas

Почетком маја ове године, Адел је објавила фотографију на Инстаграму која је побрала све симпатије њених фанова. Наиме, певачица на њој позира у краткој црној хаљини, а повод је захвалница на свим честиткама које су јој пристигле за 32. рођендан.

На први поглед ништа необично, међутим иза ње је у том тренутку био период велике физичке трансформације, која никога није оставила равнодушним.

Овакав развој догађаја уплео је у причу и човека заслужног за њен непрепознатљив изглед – Пита Герасима, који је појаснио детаље и стао на пут неколицини негативних коментара. Међутим, у певачицином животу десиле су се и друге крупне промене.

Прочитајте још: Адел потпуно НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Одушевила фанове новим изгледом (ФОТО)

Поред смањења броја килограма, Адел је одлучила да ојача и своју психу. Након развода и операције гласних жица, извођачица нумере Wхен Wе Wере Yоунг решила је да се ухвати у коштац са тим изазовима.

У том тренутку је схватила да као мама седмогодишњег дечака прво мора да се посвети себи, како би и ту улогу боље обављала. Полазиште су јој биле књиге самопомоћи, а једна од њих заузима посебно место у њеном срцу. Како је недавно са пратиоцима поделила утиске о ХБО серији И Маy Дестроy Yоу, на ред је дошла и једна препорука на рачун читања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Иф yоу’ре реадy - тхис боок wилл схаке yоур браин анд маке yоур соул сцреам. И ам со реадy фор мyселф афтер реадинг тхис боок! Ит’с ас иф И јуст флеw инто мy бодy фор тхе верy фирст тиме. Wхеw! Анyоне wхо хас анy кинд оф цапацитy то трулy лет го анд гиве инто yоурселф wитх анy кинд оф десире то холд он фор деар лифе - До ит. Реад ит. Ливе ит. Працтице ит. Wе аре а лот! Бут wе аре меант то бе а лот! .. “А гоод лифе ис а хард лифе!” Реад тхис боок анд хаве а хигхлигхтер он ханд то маке нотес бецаусе yоу’лл wант то рефер бацк то ит труст ме! И невер кнеw тхат И ам солелy респонсибле фор мy оwн јоy, хаппинесс анд фреедом!! Wхо кнеw оур оwн либератион либератес тхосе ароунд ус? Цаусе И дидн’т!! И тхоугхт wе wере меант то бе стрессед анд дисхевелед, цонфусед анд селфлесс лике а Диснеy цхарацтер! ПроБлоодyФоунд!! Yоу’ре ан абсолуте дон Гленнон ♥️

Објава коју дели Аделе (@аделе) дана

Као што можете да видите, књига која је највише утицала на окретање новог листа у њеном животу, јесте "Унтамед: Стоп плеасинг, старт ливинг", ауторке Гленон Дојл.

Према певачициним речима, овај наслов је за све оне који су спремни да се добро замисле и испусте крик незадовољства.

Прочитајте још: Потпуно друга особа! Ову ПЕВАЧИЦУ данас не бисте препознали, а њеног ГЛАСА се сви добро сећамо (ФОТО)

Након читања, Адел је коначно, први пут, спремна да прихвати себе и пригрли своје тело. Свима препоручује да при руци имају маркере, јер постоје реченице које ће сигурно желети да подвуку или на неки начин забележе.

Ипак, најважнија лекција коју Адел истиче из ове књиге јесте спознаја да је свако на крају дана сам одговоран за своју срећу и осећај слободе. Судећи према томе како Адел сада изгледа и каквом енергијом зрачи, чини се да је апсолутно у праву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas