· · Коментари: 0
СЛАВЉЕ

(ВИДЕО) Ћерке Марка Јарића сазнале да ли ће добити БАТУ ИЛИ СЕКУ: Адриана Лима открила пол ТРЕЋЕГ ДЕТЕТА у емотивном снимку!

​Бивши анђео Викторије Сикрет, Адриана Лима и њен дечко Андре Леммерс поделили су 18. априла да очекују дечака.

1650304358_ad.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Промифласх

„И откриће је стигло“, написала је Адријана у својој инстаграм објави 18. априла.

Прочитајте још: Познати глумац Роберт Дауни живи у ВЕТРЕЊАЧИ! Завирите у шарманти дом овог холивудског глумца! (ВИДЕО)

У видеу, Адријанине ћерке које има са бившим мужем Марком Јарићем — Валентина, 12, и Сиена, 9 — поделиле су нагађања о томе какав ће бити пол њиховог будућег брата и сестре. Када је породица одбројала до један, плаве траке и прах испунили су ваздух и сви су се грлили и навијали прослављајући узбудљиве вести.

Док је песма Џеки Вилсон свирала у позадини, Адријана је објашњавала својим пратиоцима да њен дечко који је иначе филмски продуцент воли да је плаши на насумичним местима - укључујући њихов орман, продавницу, купатило, и друга места. „Али данас……је… надокнада!!!“ Адриана је написала у видео снимку, поделивши поглед изблиза на њен позитиван тест на трудноћу. "Идемо!!!" Адријана је потом снимила тренутак када је изненађеном Андреу представила тест док је био у кревету. 

Иако је пар држао детаље о својој вези углавном у тајности, прошле године су дебитовали на црвеном тепиху на Венецијанском филмском фестивалу. На Дан заљубљених, Адријана је слатко поздравила свог мушкарца на Инстаграму поделивши фотографију на којој се њих двоје мазе на чамцу. „Моја заувек сродна душа близанац, срећан Дан заљубљених“, написала је она уз слику, додајући: „ВОЛИМ ТЕ ВИШЕ ОД ЧОКОЛАДЕ“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.