Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АДВОКАТ МЕ ЈЕ САВЕТОВАО ДА ПОЗОВЕМ ПОЛИЦИЈУ: Харис се огласио јавно након скандала

Драма не престаје, а након што је Харис потврдио да је до упада дошло, обелоданио је јавно и шта се заправо десило

1712039696_nikad_nije_kasno_26042021_0067.jpg
пхото:АТА
Oglas

Харис Џиновић морао је у полицију након хаоса и упада његове супруге у заједничку вилу на Сењаку, у којој он сада живи са сином и ћерком.

Он се у међувремену огласио за домаће медије и открио како је Мелина ушла у вилу и шта је урадила.

- Она је изгубила државину јер је напустила породицу и има другу стамбену јединицу у којој живи. Ја немам путера на глави, она је та која га има и зна се шта и с ким ради. Вечерас је дошла у кућу, скувала кафу и села и очигледно није имала намеру да изађе. Када сам дошао, била је дрчна и почела да ме провоцира, на шта сам јој рекао да мора да напусти кућу, а да може да узме ствари и изађе напоље, али она није хтела. Кад сам јој опет мирно рекао да изађе, она је рекла 'сваки метар ове куће припада мени колико и теби' на шта сам јој ја рекао 'ако суд каже да је твоја' - испричао је Харис и додао:

- Било је очигледно да она не жели да оде и да хоће да ме испровоцира да урадим нешто, што јој није пошло за руком. Намера јој била да провоцира јер се није најавила телефоном да долази. Поновио сам јој да је изгубила је државину напуштањем породице и селидбом у другу локацију, поново захтевао да изађе, а пошто није хтела, позвао сам адвоката, који ме је посаветовао да позовем полицију, што сам и урадио - додао је певач.

Харис је истакао да је његово понашања било коректно.

- Моје понашање према њој ни у једном тренутку није прешло границе пристојности, тако да ни она сама није имала на шта да се пожали патроли која је стигла на лице места - рекао је Харис, па открио шта је са пиштољем, који се помиње у причи.

- Такође, иако имам дозволу за пиштољ, ја сам га полицији предао превентивно, па је оружје привремено одузето и полицајци су ми рекли да ће бити враћено јер је све било у реду. И они су ми одали признање на смирености и достојанственом понашању у овој ситуацију - испричао певач за Курир.

Ало 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas