· · Коментари: 0

Алек Болдвин објаснио зашто он и супруга желе што бројнију породицу: "Људи питају зашто"

Алек Болдвин и његова супруга, Хиларија, очекују седму заједничку бебу

1650045753_profimedia-0617321792.jpg
Фото: профимедиа

Пар је наводе потврдио прошлог месеца, а сада су одговорили на све чешћа питања која им се постављају у вези са бројем деце.

Гллумац (64)  је открио зашто он и супруга Хиларија нису желели да се зауставе на тренутним члановима породице.

Прочитајте још: Меган Маркл у белом на најновијем догађају: Испоштовала све трендове пролећа (ФОТО)

Алек и Хиларија тренутно имају ћерке Марију (13 месеци) и Кармен Габријеле (8) и синове Рафаела Томаса (6), Леонарда Анхела Чарлса (5), Ромеа Алехандра Давида (3) и Едуарда Пао Лукаса (18 месеци).

Алек је такође отац 26-годишње ц́ерке Ајрленд Болдвин, коју дели са бившом женом Ким Бесинџер.

У марту су Алек и Хиларија (38) објавили да ове јесени очекују седмо дете:

- Људи питају зашто. Ево зашто. Бити родитељ је крајње путовање - написао је глумац на Инстаграму.

- Једна од најлепших ствари које су моја деца доживела са великом породицом је како срце може да расте са сваким новим братом и сестром. Наш капацитет да волимо наставља да се шири и једва чекамо да ове јесени загрлимо нашег новог малишана! - рекли су глумац и инструкторка јоге, преноси Пеопле. 

Пар се венчао 2012. године, а ц́ерку Кармен, њихово прво дете, добили су 2013. године.

Прочитајте још: Како се носе најпопуларније фармерке пролећне сезоне? "Баггy" модел постао омиљен женама широм света (ФОТО)

Убрзо након што је објавила вести о трудноц́и, Хиларија је открила да зна пол бебе, али да то још увек не жели да подели: 

- Толико вас се пита да ли је дечак или девојчица, знам и рец́и ц́у вам, али чекам две ствари.  Изгубила сам бебу у четвртом месецу 2019. Свакодневно размишљам о њој и схватам да мајчинство има своју лепоту и своју таму страну. Али сачекац́у док не пређем тачку када сам изгубила ц́ерку и онда ћу објавити - објаснила је Хиларија на Инстаграму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.