Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl u belom na najnovijem događaju: Ispoštovala sve trendove proleća (FOTO)

Megan Markl i prnc Hari zajedno su u Evropi

1650044024_profimedia-0683316034.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Meghan Markle i princ Hari nalaze se u Holandiji, gde prisustvuju Invictus igrama. Pre ovog događaja njihova prva stanica u Evropi bila je Velika Britanija kako bi posetili Harijevu baku, kraljicu Elizabetu.

Par se pojavio na prijemu dobrodošlice za timove, kao i njihovu porodicu i prijatelje u Hagu.

Megan je nosila potpuno beli komplet, pantalone širokih nogavica sa odgovarajućim fugačkim blejzerom, dok se Hari odlučio za odelo, ovog puta u opuštenijoj varinati, bez kravate.

Pročitajte još: Kako se nose najpopularnije farmerke prolećne sezone? "Baggy" model postao omiljen ženama širom sveta (FOTO)

Izbor odeće Megan Markl spada u vodeće trendove za proleće. Širi sako prate isto tako široke pantalone, što znači da više ne moramo da poštujemo trend da uz široke krojeve biramo uže gornje delove. Megan je odabirom stajlinga to i dokazala. U boji nije odstupala od ostataka garderobe, pa je izabrala i cipele i tašnu u istoj nijansi.

Foto: profimedia

Megan (40) se nije vratila u Evropu od marta 2020, kada su ona i princ Hari (37) obavili poslednji krug kraljevskih obaveza pre nego što su se zvanično povukli iz kraljevske porodice krajem tog meseca.

Foto: profimedia

Princ Hari se vratio u Veliku Britaniju u dva navrata: na sahranu dede, princa Filipa u aprilu 2021. i ponovo da otkrije statuu pokojne majke, princeze Dajane zajedno sa starijim bratom princom Vilijamom u julu 2021.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas