· · Коментари: 0

Александра Младеновић о болној теми: "Доживела сам сајбер насиље и то сам тешко поднела"

Певачица Александра Младеновић решила је да објасни кроз шта је прошла пре две године

1671899867_Untitled.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ гранд специјал

Од првог појављивања на естрадној сцени па до сада Александра Младеновић трудила се да надмаши себе, али је својевремено наишла на жестоке осуде због физичког изгледа, због којих је једно време и психички клонула.

Наиме, певачица се пре две године нашла на мети озбиљних критика и негативних коментара да више не личи на себе, да је претерала са ботоксом, а сад је отворено говорила о болној теми – сајбер насиљу због ког је и завршила код психолога.

– Била је корона и добила сам хормонски дисбаланс, здравствено сам била лоше и то се одразило на моју килажу. После тога сам се појавила код Огњена Амиџића у емисији, и тад су кренули коментари да сам претерала са ботоксом. Не волим ни да причам о томе, то ме је тада баш повредило. Доживела сам сајбер насиље и то сам баш тешко поднела – почела је да прича.

Прочитајте још: Интересантна празнична игрица Ане Ивановић и Бастијана: Показала колико се познају (ВИДЕО)

- Нисам умела да се носим са тим да се пише да сам изоперисана са тако мало година, а нико није знао позадину, да сам се разболела, да нисам била добро здраствено. То ме је баш повредило! Након тога сам разговарала са психолозима, стручним људима и сад ништа не може да ме повреди– испричала је Александра у емисији „Звезде Гранда Специјал“ у којој је гостовала са бившим дечком и колегом Урошем Живковићем који се такође својевремено нашао на мети хејтера на интернету.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.