Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић је остварила свој сан: Певачица открила најемотивније тренутке са концерта - "Почела сам да се тресем"

Александра Пријовић је уживала у невероватној енергији

1695972314_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Александра Пријовић је синоћ одржала први од три солистичка концерта. Атмосфера је била невероватна, а гости на концерту су били Ацо Пејовић и Дејан Костић.

Пријовићка је откирла прве утиске после концерта.

- Хвала што сте дошли и што сте уз мене све ове године. Поред тога што сте радили, надам се да сте и уживали. Нисам крила емоције, али нисам хтела да плачем на сваких пет минута, иако сам се стварно тако осећала. У неким тренуцима нисам могла да се исконтролишем. Могла сам да плачем целу ноћ, од невероватне енергије. Хвала свима, надам се да ће сваки концерт бити овакав - изјавила је Александра за "Курир" и рекла који тренутак јој је био најемотивнији.

- Најемотивнији ми је био почетак када сам изашла на бину. Највише сам се плашила како ћу да поднесем тај осећај, тај набој позитивне енергије, али све је прошло како треба. Кад су сви почели да певају са мном у глас, ја сам почела да се тресем. Када сам видела сина како је све време весео, поново су ме обузеле емоције. Када сам се обратила публици први пут, када сам се сетила свог првог доласка у Београд. И наравно када сам посветила песму баки и деки "Све по старом" - додала је Александра.

 

Проговорила је и о супругу Филипу Живојиновићу који јој је пружио велику подршку.

- Филип је послао прво букет са посветом наравно и ја када сам прочитала, срећа па ме није Лазар нашминкао, ја сам се толико расплакала да сам морала после тога да се саберем и спремим. Филип је дошао пред почетак, све време био ту, он је био главни када је концерт у питању. Пожелео ми је срећу, а мајку, баку и деку сам видела тек када сам изашла на бину - изјавила је Пријовићева, пише "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas