Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović je ostvarila svoj san: Pevačica otkrila najemotivnije trenutke sa koncerta - "Počela sam da se tresem"

Aleksandra Prijović je uživala u neverovatnoj energiji

1695972314_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aleksandra Prijović je sinoć održala prvi od tri solistička koncerta. Atmosfera je bila neverovatna, a gosti na koncertu su bili Aco Pejović i Dejan Kostić.

Prijovićka je otkirla prve utiske posle koncerta.

- Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Nisam krila emocije, ali nisam htela da plačem na svakih pet minuta, iako sam se stvarno tako osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije. Hvala svima, nadam se da će svaki koncert biti ovakav - izjavila je Aleksandra za "Kurir" i rekla koji trenutak joj je bio najemotivniji.

- Najemotivniji mi je bio početak kada sam izašla na binu. Najviše sam se plašila kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Kada sam videla sina kako je sve vreme veseo, ponovo su me obuzele emocije. Kada sam se obratila publici prvi put, kada sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I naravno kada sam posvetila pesmu baki i deki "Sve po starom" - dodala je Aleksandra.

 

Progovorila je i o suprugu Filipu Živojinoviću koji joj je pružio veliku podršku.

- Filip je poslao prvo buket sa posvetom naravno i ja kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, sve vreme bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju. Poželeo mi je sreću, a majku, baku i deku sam videla tek kada sam izašla na binu - izjavila je Prijovićeva, piše "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas