Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Александра Пријовић о путовању у Америку: Ово ју је највише обрадовало, а Филипа нервирало

Певачица Александра Пријовић недавно је са супругом боравила у Америци, а вратила се са много утисака.

1644831133_prijovicka_10062020_0018.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Александра се осврнула на путовање, а поделила је шта ју је највише обрадовало:

- Тамо је много опуштеније него овде. Била сам већ неколико пута тамо, највише сам се обрадовала шопингу, највише смо чекали тај Орландо, да мали све то види. Сада ће три године да напуни, прелепо је било. Највећи утисак му је оставио Мики Маус, то нам је сад главно у кући. Гледа снимке и говори како је он ту био, били смо само дан тамо, нисмо успели све паркове да обиђемо - почиње Прија, па додаје:

- Нисам срела светске звезде, људи тамо ни не обраћају пажњу на то. Највише сам се шетала по тржном центру што је многе нервирало, Филипа највише.

Прочитајте још: БИЛО ЈЕ НАЗНАКА: Даницу Ристовски 10 дана пре вести о РАЗВОДУ питали за Лазара, а она се "ОДАЛА" одговором (ФОТО)

Александра је испричала и колико ју је променила нова улога - улога мајке:

- Не постоји ништа лепше, он ми је приоритет. Сви се питају како успевам да ускладим приватни живот и дете, увек је ту неко да помогне, моји, Филипови, стално долазе и смењују се, пуна је кућа. То сам одувек желела, то је баш лепо, првенствено због детета, много воли баке и деке. Они га стално воде по играоницама, шетају и он је најсрећнији - каже певачица.

- Кренуо је да прича, распричао се потпуно, разна питања поставља свакодневно. Рођендан му је ускоро, све му је занимљиво, када излазим из куће пита ме: ''А где ћеш ти?''.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas