· · Коментари: 0

Александра Пријовић открија ТАЈНУ своје витке фигуре: "Нисам ни на каквим дијетама"

Певачица се не изгладњује како би изгледа мршаво и згодно

1667124171_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovicc.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Певачица Александра ПРијовић је поред својих бројних хитова, позната по лепоти и страктивном изгледу. Њена линија је увек била витка, а након порођаја се угојила 23 килограма, које је јако брзо успела да скине.

"Када сам се породила имала сам 23 килограма више него пре порођаја. Док сам била трудна, нисам толико пазила и у последња три месеца трудноће сам се драстично угојила, јер сам стално имала горушицу и јела теста, мислила сам да ће ми бити лакше. Кад сам почела да размишљам како ускоро треба да се вратим послу тргла сам се, јер као млада мајка и жена сматрам да треба да водим рачуна и да лепо изгледам. Веровала сам да ћу то лако решити. Слаткише волим, тесто волим... Све волим од слаткиша. Уз исхрану сам после три до четири месеца имала и мању килажу него пре", открила је певачица за "Информер".

Прочитајте још: ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа рођена сестра НИНЕ БАДРИЋ (ФОТО)

Певачица је увек улагала у свој изглед и трудила се да изгледа најбоље што може.

"Наравно да ми је битно како изгледам и увек се трудим да то буде што боље. Улажем у свој изглед и више него што можете да замислите, али нисам тип који се хвали и воли да прича о томе. Као и сви, јако волим да се лепо обучем и зато баш улажем у гардеробу", рекла је Александра за медије једном приликом.

Она не подлеже дијетама и изгладњивању како би била згодна и витка и наглашава да није згог тога мршава.

"Нисам ни на каквим дијетама да бих била витка. Била сам на режиму исхране једно време, а након тога просто немам потребу за храном као раније. Врло мало једем, смањио ми се апетит и због тога сам мршава. А мало једем јер не стижем", открила је Прија која је недавно признала да се, као и многе жене, бори против целулита.

"Имам целулит, чак ме и Филип опомене на то. Трудим се да решим и тај проблем. Сад сам мршава и то је једина ствар која ми смета на телу", рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.