Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović otkrija TAJNU svoje vitke figure: "Nisam ni na kakvim dijetama"

Pevačica se ne izgladnjuje kako bi izgleda mršavo i zgodno

1667124171_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovicc.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Aleksandra PRijović je pored svojih brojnih hitova, poznata po lepoti i straktivnom izgledu. Njena linija je uvek bila vitka, a nakon porođaja se ugojila 23 kilograma, koje je jako brzo uspela da skine.

"Kada sam se porodila imala sam 23 kilograma više nego pre porođaja. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše. Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Uz ishranu sam posle tri do četiri meseca imala i manju kilažu nego pre", otkrila je pevačica za "Informer".

Pročitajte još: LEPOTICA: Evo kako izgleda rođena sestra NINE BADRIĆ (FOTO)

Pevačica je uvek ulagala u svoj izgled i trudila se da izgleda najbolje što može.

"Naravno da mi je bitno kako izgledam i uvek se trudim da to bude što bolje. Ulažem u svoj izgled i više nego što možete da zamislite, ali nisam tip koji se hvali i voli da priča o tome. Kao i svi, jako volim da se lepo obučem i zato baš ulažem u garderobu", rekla je Aleksandra za medije jednom prilikom.

Ona ne podleže dijetama i izgladnjivanju kako bi bila zgodna i vitka i naglašava da nije zgog toga mršava.

"Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga prosto nemam potrebu za hranom kao ranije. Vrlo malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava. A malo jedem jer ne stižem", otkrila je Prija koja je nedavno priznala da se, kao i mnoge žene, bori protiv celulita.

"Imam celulit, čak me i Filip opomene na to. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas