Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ отворено о родитељству: Открила да ли је стожија она или Филип и да ли њихов син више воли Бобу или Брену

Певачица открила да ли је строга мама

1658742583_prijovicka_nk_20072022_0018.jpg
фото: Ата имагес
Oglas

Александра Пријовић недавно је избацила нови албум, а свака песма са албума у рекордном року постала је хит. Певачица нове песме, које све броје милионске прегледе на јутубу,промовише на летњим наступима. Тренутно се налази у Црној гори, где свако вече наступа.

Она не крије срећу и захвалност због хиљаде људи који су дошли да је слушају у Сплиту, где је певачица боравила пре него што је дошла на црногорско приморје.

 

- Ја вама не могу да објасним и да опишем како је било, како су ме дочекали, видели сте, објавила сам снимак на Инстаграм профилу. Захваљујем се и овим путем и као што знате, било је више мојих колега то вече, било је прелепо ја сам чак и остала после мог наступа док су певали Саша Матић и Ацо Пејовић, али је било незаборавно и дефинитивно мој најлепши наступ до сада - прича Александра за Курир и открива шта слуша Александар, њен и Филипов син јединац:

- Воли све и углавном када пустимо неку другу музику, хоће мамине песме јер је навикао вероватно зато што сам ја последњих пар месеци стално слушала, преслушавала и он је исто био поред мене и слушао и сад само тражи да му пуштам.

Фото: АТА имагес

Без обзира што ужива у мајчинсту и сматра да је то њена најбитнија улога и највећи успех, ипак постоје тренуци када није све бајковито и када је син не слуша. Сада је открила шта ради у тим ситуацијама.

- Када ме не слуша вичем на њега, шта ћу - каже она и додаје да је строга само када мора:

- Трудим се да не будем много, али знате и сами каква су деца, иду докле год могу, немају границе.

Певачица је онда открила и ко је строжији родитељ, она или Филип.

 

- Па не знам, како кад. Филип углавном буде супер, неће да виче, али када једном полуди онда је ту крај - прича она.

Певачица се затим осврнула на то кога мали наследник више воли, Бобу или Брену:

- Воли све, такво је дете, да ко год дође, а сви наши стално долазе, он је срећан, када нема никога, он пита ''Ко ће данас доћи?'', ''Хоће ли ми доћи неко?'' прича она за Курир.

Фото: АТА имагес

Без обзира да је вероватно најпопуларнија певачица млађе генерације, Александра је остала скромна и не престаје да се труди да изнова изненађује своју публику.

Прочитајте још:Stiže PRINOVA u porodicu ROKVIĆ: Marko postaje tata po drugi put (FOTO)

- Ја певам већ 10, 12 година и имала сам ту срећу да песме које сам до сада снимила одлично пролазе, да где год да дођем публика ме воли. Увек сам веровала у себе, радила на себи, што се види. Сад за овај албум сам уложила себе као никада и то је морало да се види, зато што се никада ни за шта нисам толико потрудила као за ово.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas