Oglas
· · Komentari: 0

Stiže PRINOVA u porodicu ROKVIĆ: Marko postaje tata po drugi put (FOTO)

Porodica Rokvić ima razloga da slavi

1658736962_Foto-Zoran-Jovanovic-Macak.jpg
Oglas

Pevač Marko Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, i njegova supruga Sara Oster Rokvić uskoro će ponovo postati roditelji.

Sara je na Instagramu objavila lepu vest da je u drugom stanju, što je potom učinio i Marko, istom objavom.

Foto: Printskrin/Instagram/OSTER_LITTLE_MOMSTER

"Kao jek truba, kao ođek u klisuri, kao pljesak tapšanja, kao šum vodopada, kao vatromet u crnoj noći, kao široki vetar, kao zanosni uzdah kad se gubi zdrav razum i kao plan zvezda padalica da poljube moj stomak pre par meseci i prošire nam srce za broj", napisala je Sara na Instagramu, a čestitke oduševljenih pratilaca samo pristižu i njoj i Marku.

Marko i Sara su već ponosni roditelji jedng dečaka, koji će uskoro dobiti mlađeg brata ili sestru.

Dobili su sina u novembru 2015. godine. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas