Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић ПРОСЛАВИЛА рођендан са најмилијима: Нико не верује какву је ТОРТУ добила (ФОТО)

Певачица се одлучила за скромно и емотивно славље

1663929941_Foto-Pixabay-Ataimages.rs.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Александра Пријовић јуче је напунила 27 гоидна, а тим поводом су се огласиле многе познате личности и чланови породице. Емотивне поруке су се низале једна за другом.

Алкесандра се одлучила за скромну и емотивну прославу са својим најдражима. Славље се одиграло у топлом породичном дому. Била је са баком, деком, мамом, сином и осталим члановима фамилије.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александрапријовиц

Оно што је привукло највише пажње на заједничким фотографијама које је певачица поставила на свој Инстаграм профил била је торта која је цела била у мотивима њеној омиљеног пића. Судећи по торти, Александра највише воли да пије пиво, што је мало ко знао о њој. 

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић се одлучила за драстичне промене: Више није бринета, а на цвреном тепиху одушевила урбаним изгледом (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александрапријовиц

Ова фотографија је одушевила њене пратиоце који су оставили многе позитивне коментаре испод. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александрапријовиц

"Богаство породица", "Срећан ти рођендан мила са жељом да их прославиш што више у животу у загрљају својих најмилијих!", били су само неки од њих. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas